Our diary #120

Happy sunday! Wat hebben we weer een fijn weekje achter de rug! Hij begon met een wel heel bijzondere overnachting en eindigde met een bruiloft…

Vorige week zondag mocht Aukje in de speelschuur slapen met een vriendinnetje. Omdat we twee meisjes natuurlijk niet alleen in de schuur laten slapen mochten de ouders van het vriendinnetje en Maikel ook in de schuur slapen, de bofkonten 😉 Emmi en ik sliepen gewoon thuis. Nadat de kinderen in de speelschuur op groot scherm film hadden gekeken en chips hadden gegeten was het bedtijd. Voor de meisjes dan. Wij namen buiten nog een drankje, en nog een, en nog een… Laten we het erop houden dat het erg gezellig was en dat slechts enkele uren later Emmi alweer aan mijn bed stond haha. Oeps!

Maandags hadden we met vrienden afgesproken om naar de kermis te gaan en het is maar goed dat onze kinderen nog niet in al die wilde attracties willen, dat hadden onze magen niet kunnen handelen denk ik 😉

Gelukkig was het ontzettend gezellig op de kermis, al wilde ik ook wel af en toe in de bolderkar kruipen…

Wat hadden ze een plezier!

Natuurlijk moesten er ook eendjes worden gevangen, zoals altijd. Heel toevallig kwam ik bij deze kraam gastblogger Jelske tegen, super leuk, want we hadden elkaar nog nooit in het echt gezien 🙂

Dinsdag kreeg Maikel het op zijn heupen en begon hij aan de grote schoonmaak. Ik ging eerst nog even met Aukje en Emmi naar de zwemles, daarna nog even sporten en toen waren mijn smoesjes op en kon ik niet anders dan meehelpen.

Die avond lag Emmi samen met haar nieuwste kermisknuffel te slapen, zo lief!

Woensdag had ik met Monique en haar kindjes afgesproken om te gaan spelen en lunchen bij Buutvrij voor de hele pot in Best.

Natuurlijk moesten we ook even samen op de foto 🙂

Zo ontzettend leuk dat het ook goed klikt tussen onze kindjes.

Donderdag mocht ik sinds vier weken weer aan het werk maar ik kon me niet zo goed concentreren helaas. De meisjes speelden ondertussen fijn bij mijn ouders.

En de bofkonten hadden geluk, want ’s middags gingen ze ook met opa en oma nog eens terug naar de kermis. Super leuk!

Donderdagavond ging ik naar een vriendin en vrijdagochtend kwam een andere vriendin bij mij op de thee. Aukje speelde ondertussen fijn met haar L.O.L. poppen. Daarna wilde ze graag voorlezen aan mijn vriendin, zo schattig. Rond lunchtijd ging Linda weg en werd Aukje opgehaald door oma. Tijd om te werken. Tussendoor nog even sporten (jaja, ik word nog eens ooit een #fitgirl 😉 ) en weer verder aan het werk. Wederom was mijn concentratie ver te zoeken dus het was niet zo’n productief weekje helaas. Volgende week hopelijk beter.

Zaterdagochtend mocht Aukje weer zwemmen. Ze ging ineens ontzettend vooruit, super fijn!

In de middag bracht ik de kindjes weer naar mijn ouders voor een logeerpartijtje, want wij hadden een bruiloft. Hier heb ik helaas nog geen foto’s van, omdat ik deze diary al vooraf had klaargezet, maar die hou je van me tegoed!

Komende week is alweer de laatste vakantieweek en hij zit alweer bomvol met leuke dingen! Fijne week weer 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.