Our diary #129

Happy sunday! Hier is de herfstvakantie inmiddels aangebroken. Vraag me niet hoe maar hij zit helemaal propvol gepland, met leuke dingen gelukkig, maar eerst blik ik nog even terug op afgelopen week. Die was namelijk ook erg leuk!

Vorige week zondag mocht ik een extra dagje werken op de Hoeve. De meisjes waren bij mijn ouders en gingen ook even gezellig bij mijn opa en oma op bezoek.

Eenmaal weer bij mijn ouders thuis werd er nog fijn gespeeld.

En ze sloten af met frietjes, lekker!

Maandag wilde Emmi mandarijnen bij het ontbijt.

Nadat we Aukje naar school hadden gebracht deden we, zoals elke maandag, weer even boodschappen. Op de roltrap zwaaide Emmi enthousiast naar de mensen aan de andere kant van de trap 🙂

Daarna mocht ik dit heerlijk dankbare (not) en oneindige werk doen, de was.

Na schooltijd ging Aukje bij een vriendinnetje spelen en toen ze daarvan thuis kwam wilde ze meteen in het vriendenboekje van haar aanstaande bruidegom schrijven. Zo schattig.

Etenstijd!

Dinsdag had ik geen zin om te poetsen en dus besloot ik om met Emmi op pad te gaan. Eerst even bij onze eigen pompoenen kijken.

En daarna even naar Intratuin.

Emmi keek haar ogen uit.

Ze vond alles even mooi, wauw en leuk en we hebben twee rondjes over de kerstafdeling gelopen.

Na schooltijd ging Aukje weer bij een vriendin spelen en laat in de middag was het weer tijd voor zwemles.

Woensdag mocht ik weer naar Amsterdam, dit keer weer met Emmi. We gingen samen met Janske en Coco en dat was erg gezellig!

We waren uitgenodigd voor een lunch bij Baby Born en wat was het leuk!

Kijk hoe lekker allemaal!

Emmi vond het geweldig allemaal. Ze was niet weg te krijgen bij de slaapkamer van baby Born.

Nageltjes laten lakken.

En weer verder spelen.

En toen bijna iedereen weg was zaten Emmi en Coco nog ongestoord tussen de rommel te spelen 🙂

Eenmaal thuis werd de nieuwe baby Born natuurlijk meteen ingepikt door grote zus Aukje.

Donderdag bracht ik eerst Emmi naar mijn ouders, daarna ging ik even sporten (met de nadruk op even want ik heb me toch een rotprogramma nou!) en daarna mocht ik naar Nijmegen waar ik was uitgenodigd door New Balance.

Ondertussen speelde Emmi doktertje met mijn oma.

En werd er weer goed voor alle baby’s gezorgd.

Knuffeltijd!

Vrijdag bracht ik Aukje naar school en ze was de eerste in de klas. Dat bleef best lang zo, dus ging Aukje maar alvast alle stoelen van tafel halen.

Daarna reed ik door naar mijn nagelstyliste om mijn nagels weer mooi bij te laten werken. De rest van de dag probeerde ik wat te werken maar laten we het erop houden dat het niet helemaal mijn dag was.

Zaterdagochtend had ik weer een afspraak bij de opticien. Ik zal er nog een keer een blog over schrijven, maar dat lenzenverhaal gaat niet helemaal zonder slag of stoot.

Daarna speelden we nog even thuis, ik draaide wat wasjes en laat in de middag ging ik met de meisjes naar het Parktheater voor de Sprookjesboom Musical. Hij was weer erg leuk, zoals verwacht en de meiden hebben enorm genoten!

Komende week is het dus vakantie en staat er weer van alles op de planning. Een verjaardag, lootjes trekken voor pakjesavond, een filmavond bij een vriendin voor Aukje, een dagje Sprookjesbos Valkenburg, verschillende afspraken met vriendinnen en oud collega’s, mijn verjaardag (jeej), Doornroosje de musical en nog een feest. Gezellig druk dus weer 🙂 Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.