Our diary #146

Wat een gezellig weekje was dit! We speelde spelletjes, knuffelden veel, de meisjes gingen logeren en er werd natuurlijk ook gewoon gewerkt.

Vorige week vrijdag hadden de meisjes het zo gezellig, dat ik spontaan besloot dat ze wel eens een nachtje bij elkaar op de kamer mochten slapen. Toen ik op een gegeven moment even ging kijken was ik Emmi kwijt, maar ze lag er toch echt haha. Het logeren was een groot succes en Emmi vraagt al heel de week wanneer ze weer mag 🙂

De zaterdag begon lekker rustig. De meiden trokken zelf ’s ochtends hun onesie aan en speelden gezellig samen. Ze vroegen hoe laat ze mochten gaan logeren en het antwoord, pas vanaf 16:00/17:00 uur, stond ze niet aan. Ze wilden nu naar opa en oma! Natuurlijk voelden opa en oma zich vereerd, dus na de lunch werden de meisjes opgehaald.

En terwijl de meisjes het, zoals altijd, weer ontzettend naar hun zin hadden, vond ik dat ik mezelf nuttig moest maken. Ik ging dus flink aan de poets.

Lekker kleuren op de tablet.

Maikel en ik gingen die avond gezellig uit eten, want we hadden toch geen kindjes. Het was lekker!

Ik at mijn favoriete hoofdgerecht, gegrilde tonijn. Zo lekker!

Zondag moest ik werken op de Hoeve, dus de meisjes bleven ook die dag nog bij opa en oma.

Er werd hard gewerkt!

Nog even fijn gekleurd en ’s avonds kwamen de meisjes weer lekker thuis.

Toen ik zondagavond naar bed ging vond ik dit mopppie zo opgerold in haar bedje. Zo schattig!

Maandag sprak Aukje eens een keer niet af. Stiekem best wel een keer fijn, want het is bijna elke dag feest en zo zien we haar zelf ook nog eens 😉 Ze speelde lekker wat spelletjes met papa.

Emmi haakte al snel af dus gingen ze samen verder.

Woensdag was Aukje aan de beurt voor een boekenkring op school, dus we gingen maandag met de voorbereidingen aan de slag.

Dinsdag is poetsdag. Emmi hielp ook een handje. Of nou ja… haha. Dat dacht ze 😉

Vervolgens kwam de hele babycollectie ook nog even toekijken.

Het was maar vies weer, dus in de regen naar school om Aukje op te halen. Die avond ging ik gezellig naar Monique.

Woensdag ging ik de hele dag naar de sauna met een vriendin en ’s avonds had ik weer met andere vriendinnen afgesproken. Ik maakte dus geen foto’s 🙂 Donderdag was weer een werkdag en was dit mopje bij opa en oma.

bento makkelijk

Het andere mopje ging naar school en mocht daarna ook naar opa en oma.

Lekker komkommertjes snoepen van je speelservies. Dat vindt ze zo leuk!

En puzzelen.

En na schooltijd was het voor Aukje weer tijd voor spelletjes.

Vrijdagochtend bracht ik Aukje naar school, daarna kocht ik nog even snel een cadeautje voor, alweer, een kinderfeestje en ging ik aan het werk. Tijdens het werk was ik steeds een beetje afgeleid omdat ik het internet aan het afspeuren was op zoek naar een leuke baan voor ongeveer 16 uur per week. Ik denk dat ik toch weer iets naast mijn blog wil gaan doen, maar ik ben nog even zoekende wat dan. Mocht je tips hebben, ik hoor het graag!

Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.