Our diary #175

Wat een chaotisch weekje was dit. Onverwachts weer voor de klas, lesgeven in de sportschool, deadlines en dan ook nog de normale dingen natuurlijk. Kijk je weer mee naar onze week?

Vorig weekend zouden de meisjes eigenlijk een weekend weggaan met mijn ouders en zouden Maikel en ik ook samen ergens naartoe gaan. Helaas gooide het weer roet in het eten en dus waren we het hele weekend gewoon thuis. Daardoor had ik wel de tijd om mijn nieuwe haarproducten te testen.

’s Avonds een makkelijk prakkie. Noodles voor Maikel en mij en mais met knakworstjes en aardappelbolletjes voor de meisjes.

De meisjes speelden fijn dus ik kon wat foto’s bewerken.

En toen ik zondagochtend beneden kwam trof ik dit aan. Aukje en Emmi hadden besloten dat ze best konden gaan verven samen.

We besloten spontaan om even naar Decathlon te gaan en vriendinnetje Monique had ook nog wat nodig dus we hadden een date in de winkel. Vonden de kindjes ook erg leuk!

In een treintje weer naar buiten.

Ik kocht niet veel bijzonders hoor, vier simpele sportshirtjes en twee paar sportsokken.

Maandagochtend werd er al vroeg gedanst alsof haar leven er vanaf hing 🙂

Na schooltijd gingen we even naar de bibliotheek. Ik moet er bij Aukje echt enorm aan trekken om te lezen, dus hopelijk helpen wat leuke nieuwe boekjes een handje mee.

Deze twee vermaakten zich ook.

Daarna reden we even door naar Maikel zijn moeder.

De meisjes vonden het leuk om buiten blaadjes op te vegen en onder luid protest namen we ze rond etenstijd weer mee naar huis.

Dinsdagochtend begonnen we lekker rustig thuis.

We moesten nog even naar een paar winkels dus we gingen Brandevoort in. Kijk nou hoe mooi! Dinsdagavond gaf ik voor het eerst een aantal nummers van de les Power zelf. Dat was wennen!

Woensdag moesten we even naar de speelgoedwinkel voor een kraamcadeautje. De meisjes wilden perse mee om zelf ook iets te kopen van hun eigen geld. Dat mocht voor deze keer.

Even de trap op en af, blijft leuk.

Ik had weer een goede haardag met mijn nieuwe gekregen producten van Ecru New York.

En dus besloot ik om daar meteen foto’s van te maken voor een winactie op Instagram. Omdat ik een foto in mijn hoofd had die van bovenaf genomen zou worden, besloot ik assistent Aukje in te zetten. Aukje op de tafel met de camera, ik op de grond…

En dit is het resultaat 🙂 Aukje had de camera vast en ik gebruikte mijn telefoon als afstandsbediening zodat ik zelf wel kon zien wat er gebeurde. Teamwork hoor. Even bewerken en klaar. De winactie staat op Insta en je kunt nog meedoen…

Na het eten nog even lezen en daarna was het alweer bedtijd.

Donderdag was een gek dagje. Ik was lekker aan het werk thuis toen ik ineens een telefoontje kreeg, of ik wilde invallen op school. Als een gek wat te eten naar binnen gewerkt, hup naar school en na schooltijd weer naar huis om verder te werken haha. ’s Avonds gaf ik voor de eerste keer een les Power en de volgende ochtend schrokken Maikel en ik om half 8 wakker. Vlug naar beneden, kindjes klaargemaakt, weggebracht en meteen door naar de sportschool voor een lesje Xcore. Daarna weer aan het werk, foto’s gemaakt, geschreven, mail bijgewerkt en rond 17 uur bracht ik Aukje naar haar eerste proefles dansen.

Zaterdag mochten de meisjes al op tijd naar opa en oma om appels te gaan plukken en ik vertrok richting de middag richting Duitsland, om gezellig een dagje en een nachtje met twee lieve vrienden door te brengen. Wie weet kan ik daar volgende week nog wat foto’s van laten zien 🙂 Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.