10 x originele cadeaus voor kinderen

originele cadeaus voor kinderen

Cadeautjes geven is leuk. Ik zei het laatst al, ik hou ervan om leuke en originele cadeaus te geven. Het liefste maak ik leuke cadeaupakketten, maar soms wil je ook gewoon een wat groter, gaver en origineler cadeau geven. Daarom zet ik vandaag 10 leuke en originele cadeaus voor kinderen op een rijtje.

  1. Geef een jaarkaart cadeau. Dat kan van een binnenspeeltuin, dierentuin, attractiepark, zwembad of een andere leuke bestemming. En natuurlijk is het eerste bezoekje gezellig samen met jou, dan heb je er zelf ook nog wat aan ? (Of als goedkoper alternatief, een dagentree in plaats van een jaarabonnement).
  2. Een beetje onder dezelfde noemer, maar een dagje weg samen met het feestvarken. Een kindermusical, museum, concert, dagje dierentuin of pretpark, zeker als je een goede band hebt samen dan valt dit cadeau vast in goede aarde.
  3. Een geboortestoeltje. Vooral leuk om te geven als kraamcadeau. Een kinderstoeltje met daarop een afbeelding van het geboortekaartje. Vast een succes bij alle kersverse, trotse ouders.
  4. Gepersonaliseerde productenEen boek met de naam van het jarige kind, een naampuzzel, broodtrommel of rugzak met de naam. Eigenlijk is alles met de naam van het feestvarken erop leuk.
  5. Zelfgemaakte cadeaus (mits je natuurlijk een beetje handig bent… ? ) Een tafeltent, naamslinger, kussensloop, wat maakt niet uit, als het maar gemaakt is in de favoriete kleuren van het jarig jobje.
  6. Vooral leuk bij jonge fashionista’s, ga een keer samen een dagje shoppen. Dat was een aantal jaren het vaste cadeau voor mijn zusje 🙂 Eigenlijk sla je dan meteen twee vliegen in één klap; je hebt een gezellig uitje samen en de jarige kan zelf haar cadeautjes uitkiezen.
  7. Tegenwoordig heb je super leuke reiskoffertjes speciaal voor kinderen. Deze hebben de vorm van een dier en het kind kan er ook op zitten. Ideaal bij vliegvakanties, voor als je wat langer op het vliegveld moet wachten.
  8. Dit cadeau kan je pas geven nadat je goedkeuring hebt van ouders, maar ik weet zeker dat de jarige nooit meer vergeet dat ze dit van jou heeft gekregen, oorbellen! En dan bedoel ik echt de eerste oorbellen, inclusief gaatjes. Wedden dat ze als ze 30 is nog steeds weet dat ze haar eerste oorbellen van jou heeft gekregen!
  9. Een (kinder)fotoshoot. Vinden waarschijnlijk vooral de ouders erg leuk ?
  10. En als laatste, een kinderworkshop. Samen zeepjes maken, koken, sieraden maken of cupcakes versieren, er zijn tegenwoordig genoeg leuke kinderworkshops te vinden, er past er altijd wel eentje bij het feestvarken.

Weet jij nog aanvullende originele cadeaus voor kinderen? Laat het me weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.