Een geboortehoroscoop als kraamcadeau *

geboortehoroscoop

Horoscopen, ik ben er gek op! Ik vind het heerlijk om mijn eigen horoscoop te lezen en op de dagen dat onze meisjes zijn geboren las ik dan ook maar al te graag wat er voor hen in de sterren geschreven stond. Nou waren dat algemene horoscopen, maar wist je dat je ook een persoonlijke geboortehoroscoop kunt laten maken?

Mijn horoscoop

Mijn horoscoop, een van de weinige rubrieken die ik nooit oversla in een tijdschrift. Ik vind het heerlijk om te lezen wat de voorspellingen voor mij voor die week of maand zijn en natuurlijk weet ik altijd overal wel iets bij te bedenken zodat het volledig klopt. Nou zijn er helaas ook tal van horoscopen die nergens op gebaseerd zijn, maar de echte horoscopen, zoals die van Mediumchat bijvoorbeeld, kloppen toch altijd behoorlijk goed. Zo ben ik bijvoorbeeld een weegschaal en een aantal kenmerken volgens mijn daghoroscoop zijn deze:

Weegschaal vindt het moeilijk om te kiezen.

Weegschaal kan naïef overkomen.

Weegschaal moet ervoor waken niet het hart op te offeren om anderen gelukkig te maken. Alles draait om mensen en liefde bij Weegschaal, alleen is Weegschaal ongelukkig. Weegschaal wil liefde geven en heeft veel liefde en harmonie nodig om goed te kunnen functioneren.

Behoorlijk on point kan ik je vertellen hoor. Al wordt dat naïeve minder naarmate ik ouder word, en gelukkig maar 😉

Geboortehoroscoop

Als je een geboortehoroscoop laat maken, dan is dat niet een random bedachte horoscoop maar echt eentje die op maat gemaakt wordt. Bij het maken van een geboortehoroscoop heb je namelijk de precieze datum, tijd en locatie van de geboorte nodig, om een goede gepersonaliseerde geboortehoroscoop te kunnen maken. Super leuk om als kraamcadeau te geven, want voor ouders is niks leuker dan de eigenschappen van je pasgeboren kindje al te ontdekken en als het kindje groter wordt is het voor hemzelf natuurlijk ook erg leuk om terug te lezen.

Daghoroscoop

Op dit moment is de geboortehoroscoop nog in ontwikkeling. Dit duurt even, omdat het nogal complex is om dat goed te doen. Als alternatief kan je nu je daghoroscoop bekijken, ook erg leuk kan ik je vertellen! Ook deze is erg leuk om cadeau te geven, want hoewel het geen echte gepersonaliseerde horoscoop is, is het wel gewoon nog steeds de daghoroscoop van de geboortedag van de newborn. En kersverse ouders vinden alles leuk wat te maken heeft met de geboorte van hun nieuwe hummeltje, dus ook dit zal een schot in de roos zijn!

Maak er een echt cadeautje van

Tot slot maak je er natuurlijk een echt cadeautje van, zo eentje waarvan het een feestje is om uit te pakken. Zo kan je de horoscoop bijvoorbeeld uitprinten op mooi papier en deze inlijsten. Ook kan je ervoor kiezen om het in een 3D lijst te stoppen, en er dan wat leuke kleine dingetjes bij te stoppen die kenmerkend zijn voor dat sterrenbeeld. Misschien maak je er liever een klein boekje van, met op elke pagina een mooie foto naast de tekst, het kan allemaal. En natuurlijk pak je alles lekker feestelijk in met extra confetti en ballonnen 😉

Ben jij ook zo gek op horoscopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.