Our diary #193

Nou dat was dan de eerste week thuisonderwijs weer. Wat zullen we ervan zeggen? Laten we hopen dat de scholen weer heel snel open mogen haha…

Vorige week wilden de meisjes een keer van bed ruilen. Aukje heeft een bed dat iets hoger staat, dus even een hekje ervoor. Ze vonden het geweldig 🙂

Tja en toen moest er dus gewerkt worden. Door Aukje wel te verstaan, want ik kon niet werken aangezien zij mijn laptop nodig had haha. Omdat ik er toch echt bij moet zijn als ze schoolwerk maakt, probeer ik mezelf maar zo nuttig mogelijk te maken in haar omgeving.

En terwijl Aukje en ik in de keuken bezig waren, maakte Emmi er in de woonkamer een feestje van.

Ik kreeg een nieuw speeltje binnen, een inklapbare foto achtergrond met zwart en wit doek. Inmiddels ook met groen, want Aukje haar green screen van haar vloggercam past hier ook mooi aan!

Deze foto laat ik speciaal zien voor iedereen bij wie het in huis net zo’n zooi is als de kinderen thuis zijn. Het is bij mij ook zo haha.

Even een frisse neus halen!

Donderdag is het opa en oma dag. Ook wel, de knutselclub genoemd 😉

Tekeningen…

Knutselwerkjes…

En strijkkralen.

Emmi trok ondertussen haar eigen plan 😉

Er werd ook met LEGO gespeeld.

En lekker gegeten. De bofkontjes.

Ik had al weken het plan om voor Laco Helmond ook een Instagram pagina aan te maken. Donderdag dan eindelijk maar eens actie ondernomen, met goedkeuring, en maar meteen foto’s gaan maken om er iets moois van te maken. Deze foto maakte ik voor mezelf, niet voor op Insta, maar hier ga ik natuurlijk nog wel even iets moois van maken.

Tijd voor een workout.

Vrijdag was het dan echt tijd om de kerstspullen op te ruimen. Terwijl Aukje schoolwerk maakte, liet ik Emmi alvast de kinderboom opruimen.

Ik deed ondertussen de grote boom.

Emmi mocht de boodschapjes in de koelkast leggen (bezigheidstherapie zodat ze haar zus niet zou storen).

Het was een moeizame dag, dus tijd voor iets leuks. Roze cupcakes!

Dat zag er al goed uit!

Tijd voor nog meer ontspanning.

Toen ik ’s avonds naar bed ging, lag er een cadeautje in mijn bed. Hihi, deugnietje.

En gisterochtend deed ik nog maar een workout. Ik ga er nog steeds vanuit dat volgende week mijn examen plaats gaat vinden, dus nog even oefenen maar dat komt wel goed.

Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.