Our diary #220

Oops I did it again… Weer een diary op maandag in plaats van zondag. En dan heb ik dit keer ook nog niet eens zoveel foto’s… Geen idee hoe het komt dat het er dit keer zo weinig zijn maar goed, beter iets dan niets toch…

Vorig weekend had Aukje een kinderfeestje, dus Emmi en ik hadden gezellig een middagje samen.

Zondagochtend werd er eerst geknutseld thuis.

En in de middag gingen we gezellig naar de speeltuin met een vriendin en haar kids.

Maandagavond is sportavond. Een lesje Power en daarna een lesje Step gegeven.

Geen idee waarom deze foto zo korrelig is, maar mijn krullen werkten dinsdagochtend goed mee dus die moesten op de foto.

Woensdag werd er gewerkt en daarna ging ik even bij mijn jarige opa op bezoek.

’s avonds aten we pasta. De kindjes hadden allebei een kinderfeestje dus Maikel en ik waren samen. Links de saus voor hem en rechts de saus voor mij hihi.

Emmi is ’s avonds vaak nog een uur druk met vanalles en nog wat. Hier had ze haar bed gezellig gemaakt voordat ze ging slapen. Moppie.

Vrijdag werd er weer gewerkt.

Zaterdagochtend vertrok ik alweer op tijd om Power en Step te gaan geven en ik liet de meisjes zo achter. Ze hadden heel netjes opgeruimd na het verven. Uhm, tja. Opgeruimd ja. Laten we het erop houden dat de verfbakjes toch echt nog even door de vaatwasser gaan in plaats van dat ik ze in het kastje laat staan haha.

In de middag een vergadering dus na het sporten snel douchen, haren föhnen en weer door.

En zondagochtend ging ik lekker zwemmen met de meisjes. We hielden het goed lang vol en kwamen pas rond 1 uur thuis. Daarna bleven we lekker thuis op de Hoeve (op verzoek van Aukje en Emmi).

Deze week de laatste schoolweek voor ze. Vandaag (maandag) mogen ze allebei lekker naar de speeltuin met school en de rest van de week staan er ook nog leuke dingen gepland. En dan vanaf zaterdag lekker zes weken geen school! Ik moet voor het eerst in mijn werkende leven gewoon doorwerken tijdens de zomervakantie (bij het sportcentrum) dus dat zal even wennen zijn haha. Maar dat komt goed! Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.