Our diary #226

Ondanks dat ik wat vaker moest werken afgelopen week, was er ook nog genoeg tijd voor leuke dingen. Zo gingen we shoppen, deden we een kinder high tea en gingen we ook nog zwemmen…

Afgelopen maandag gingen we zwemmen. Ik had geen tijd om foto’s te maken, behalve dan net deze ene toen Emmi aan het snoepen was haha.

Na het zwemmen had ik natuurlijk zwembad haar (only curly girls know…), maar het wassen en stylen had niet zoveel zin omdat ik ’s avonds nog sportles moest geven. Daarom besloot ik om het wel te wassen na het zwemmen, maar er een haarmasker in te doen in plaats van het te stylen. Na het sporten even uitspoelen en alsnog stylen en ik stond er weer fris en fruitig (en krullerig) op. Hele planning hoor, dat krullende haar haha.

Dinsdag gingen we shoppen voor het najaar. De shoplog kwam gisteren al online. Terwijl Aukje aan het passen was, speelde Emmi met de DUPLO.

Even muziek maken tussendoor.

En toen was het tijd voor de high tea! Een gewone voor mij en mijn moeder en een speciale kinder high tea voor de kindjes. ZO leuk! En lekker!

Woensdagochtend, even wapperen met de PSV vlag.

En daarna lekker naar opa en oma.

Er was taart en Emmi at er bijna haar bordje bij op haha.

Lekker buiten spelen.

Het was zo’n mooi weer! En ik zat dus de hele dag binnen (werk).

Donderdag maakten we wat foto’s voor een Instagram campagne, wilde Emmi een stukje fietsen en werd ze moe, zodat ik met haar fiets terug kon haha.

Even een boodschapje doen.

Lekker nog wat kleuren tussendoor.

Vrijdag mocht ik weer werken. Ik vraag me echt af of ik ooit ga wennen aan die vroege ochtenden haha.

Zaterdagochtend gaf ik weer een les Power en een les Step en de rest van de zaterdag bleven we lekker thuis. Ik wilde de was wegwerken maar Emmi wilde knuffelen, en dus bleven we maar gewoon lekker samen op de bank voor de tv hangen haha. Die was komt een andere keer wel weer.

Hier gaat de laatste vakantieweek nu in en dan gaan de dames alweer naar groep 1 en groep 5. Zij zijn er nog niet klaar voor hoor, maar ik stiekem wel… 😉

Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.