Mijn dagelijkse sieraden *

armbandje Isabel Bernard

Vroeger werd ik ook wel “de juf met de grote oorbellen” genoemd. Elke dag deed ik een ander paar in en hoe groter hoe beter. Tegenwoordig is dat wel anders, ik draag voortaan elke dag dezelfde gouden sieraden…

Gouden sieraden

Vroeger droeg ik altijd zilver. Een zilveren ketting, zilveren ringetjes en mijn oorbellen waren van allerlei materialen behalve zilver. In mijn beleving toen, droegen alleen ‘oudere mensen’ goud haha. Nou dan behoor ik tegenwoordig dus overduidelijk ook in die categorie, want ik draag nu ook alleen nog maar gouden sieraden.

Armbanden

Laten we beginnen met mijn armen. Om mijn ene arm draag ik een smartwatch en om mijn andere arm draag ik drie fijne, gouden armbandjes. Eentje met de letter A van Aukje (mijn oudste dochter), eentje met de letter E van Emmi (mijn jongste dochter) en eentje met een hartje. Ik hou van hele fijne gouden sieraden en zo met z’n drieën passen de armbandjes perfect bij elkaar. Ondanks dat ze zo fijn zijn, zijn ze stevig want ik doe ze echt bijna nooit af en ze zijn (gelukkig) nog nooit kapot gegaan.

Ketting

Tja en om maar in de lijn van de letters te blijven, om mijn nek heb ik ook een fijn, gouden kettinkje met de letters van de meiden eraan. Ook deze ketting draag ik dag en nacht en gaat nooit af. Ik ben hem één keer verloren, toen was het slotje kapot gegaan tijdens het winkelen. Gelukkig hing hij toen nog ergens in mijn sjaal verstopt, wat een geluk!

gouden sieraden

Ringen

Dan draag ik twee ringen, om beide ringvingers. Om de ene natuurlijk mijn trouwring. In de tijd dat we die uit gingen zoeken droeg ik nog zilver, in plaats van gouden sieraden, dus mijn trouwring is witgoud. Om mijn andere ringvinger heb ik sinds kort een nieuwe ring, een 14 karaat gouden stacking ring met zirkonia steentjes. Kijk nou hoe mooi hij is! Isabel Bernard heeft nog veel meer gouden sieraden die nog op mijn lijstje staan, dus ik denk dat ik tegen de tijd dat ik bijna jarig ben de webshop maar eens een paar keer subtiel open moet laten staan op de computer 😉

Oorbellen

Oorbellen vind ik altijd lastig. Ik vind maar heel weinig mooi en ben dus enorm kieskeurig. De grote, gekke en gekleurde oorbellen van vroeger zijn echt afgeschreven en hebben plaatsgemaakt voor meer subtiele exemplaren. Geen echt goud, maar wel verguld met een goudkleurige steen eraan. Eigenlijk nog niet precies wat ik zocht, maar toen een paar maanden geleden mijn favoriete oorbellen kapot gingen, was dit de beste vervanging die ik kon vinden.

gouden sieraden

Horloge

En tot slot mijn smartwatch. Die kreeg ik als verjaardagscadeautje van mijn man. Ondanks dat het bandje roze is en het uurwerk roségoud, past hij wel prima bij mijn gouden sieraden dus ik draag hem ook gewoon dagelijks. Wie weet komt er ooit nog een smaller, kleiner exemplaar in het geelgoud.

En jij? Heb jij ook sieraden die je elke dag draagt? Of wissel je juist graag af?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.