Our diary #238

Alweer een week voorbij (en een dag, oké oké 😉 ). En ik blijf het zeggen ik weet het, maar wat voor een week was dit weer… Aan het begin van de week hadden we nog allemaal leuke plannen, die tegen het weekend aan allemaal in het water vielen…

Zondag was ik uitgenodigd op de verjaardagslunch, ter ere van het tweejarig bestaan, van Pretty Curly Girl. Een van mijn favoriete Curly Girl merken.

Al die heerlijke producten op een rijtje!

Maandag (of was het dinsdag?) was ik druk met opruimen, poetsen, wassen, cadeaus inpakken en verder aanrommelen in huis.
Ik trakteerde mezelf op een nieuwe jas.
En ging na schooltijd aan de knutsel met Aukje.
Terwijl ik stond te koken, aten de meisje alvast wat gebakken spekjes.
Woensdag ging ik weer werken. We maakten onder andere deze grappige knutsels. Pietjes die ondersteboven in de schoorsteen zitten. Daarvoor haalde ik ’s ochtends eerst de knutseldoos van Aukje en Emmi overhoop, op zoek naar voldoende pijpenragers haha.
De meisjes mochten in hun pyjama of onesie naar school die dag. En daarna lekker door naar opa en oma.
Daar werd weer volop geknutseld.
En pepernoten gebakken.
En Aukje maakte een (heel bijzonder) verlanglijstje, want ze mochten hun schoen zetten bij opa en oma.
Tussen het knutselen door was er ook nog tijd om gewoon lekker met een pop te spelen.
Ik reed na het werk even naar de Action om deze heerlijke kaarsen te scoren voor op de Hoeve. Met een houten lont, maakt zo’n lekker geluid!
’s Avonds werd er goed voor Ozosnel gezorgd.
En dat werd gewaardeerd!
Donderdag en vrijdag mocht ik weer werken.
En zaterdag kwam ineens alles binnen. De nieuwe maatregelen, de hele ellende. Terwijl ik naar het werk reed om een les Power en Step te gaan geven, kwam alles er ineens uit. De tranen bleven maar komen. Gelukkig heb ik hele lieve collega’s waar ik even bij kon spuien, om dat vervolgens nog even aan het begin van de les zachtjes over te doen en tijdens de eerste deadlifts verdwenen de tranen en kon ik doorgaan met lesgeven. Eenmaal weer thuis was alles eruit en zo hebben de kindjes er niks van gemerkt haha.
We zouden zaterdag dus met z’n drietjes (de meisjes en ik) naar Utrecht gaan, daar in een hotel overnachten om zondagochtend naar de Club van Sinterklaas theatershow te gaan. Maar donderdagmiddag hoorden we dat Aukje in quarantaine moest vanwege besmettingen in de klas en na de persconferentie van vrijdag bleek dus ook dat de hele show zondag überhaupt niet door kon gaan, dus ik baalde flink. Ik wilde Aukjes laatste jaar als ‘gelovige’ op een leuke manier afsluiten, maar gelukkig had ik niks aan de meiden verteld. Zij wisten dus van niks en zo was ik dus gelukkig de enige die teleurgesteld was 😉 En dus was er behoefte aan gezelligheid… Na overleg met de meiden bleek dat ze niks liever wilden dan…
De kerstboom opzetten! In je pietenpak. En dus staat er nu een kinderkerstboom tussen de sinterklaasversiering. Alles kan dit jaar 😉
En dus maakten we ook maar alvast onze jaarlijkse kerstfoto (voor op de kerstkaart, om naar de familie te sturen) en gingen we daarna knutselen. Kerst, Sint, herfst, alles door elkaar heen.
Op de Hoeve begonnen we ondertussen met de verkoop van kerstbomen. Mocht je nog een mooie echte boom zoeken, we hebben er genoeg! En donderdag komt er nog een nieuwe, extra lading bij!
En om de week toch maar een beetje feestelijk af te sluiten, trakteerde ik mezelf op sushi. Op mijn nieuwe sushiservies dat ik van mijn verjaardagsgeld kocht (bij Irmadammekes.nl)

Op naar een nieuwe week. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.