Sint tip uitgelicht: Na! Na! Na! Surprise Teens Slumber Party

Nanana surprise slumber
Oké oké, ik geef het toe, misschien wilde ik deze zelf gewoon heel erg graag… Maar toen de meisjes van de bank omhoog sprongen en heel hard riepen dat ze deze wilde hebben bij het zien van de commercial, wist ik zeker dat deze in de zak van Sinterklaas moest belanden…
na na na surprise

Na! Na! Na! Surprise

Voor het tweede jaar op rij staan de poppen van Na! Na! Na! Surprise op het verlanglijstje van Aukje. Toen ze anderhalf jaar geleden voor het eerst een Na! Na! Na! Surprise 2-in-1 zachte modepop ontving, was ze meteen verliefd. Ik begrijp ook wel waarom, het schattige, zachte tasje, de prachtige lange roze haren en niet te vergeten de aaibare muts maken het knuffelgehalte van de modepoppen erg hoog. Dat jaar stond de regenboog rugzak (de Na! Na! Na! Surprise! Ultimate Surprise Rainbow Kitty) uit deze serie bovenaan haar verlanglijst, maar het feit dat deze overal uitverkocht was bleek dat ze niet de enige was die haar zinnen hierop had gezet. Gelukkig voor haar bleef het team achter Na! Na! Na! Surprise doorgaan met het ontwikkelen van nog meer leuk, nieuw speelgoed en dus vindt de bofkont dit jaar weer iets van deze leuke serie in de zak van Sinterklaas.

teen slumber party

Na! Na! Na! Surprise Teens Slumber Party!

Organiseer een slaapfeestje met de twee nieuwste party sets, de Na! Na! Na! Surprise Teen Slumber Party Mila Rose en Lara Vonn. Deze twee nieuwe zachte, knuffelbare en poseerbare modepoppen zijn maar liefst 28 centimeter lang en dragen beide een schattige pyjama, pantoffels en een oogmasker voor een superleuk slaapfeestje. Lara Vonn heeft zich voor haar look laten inspireren door een teddybeer en Mila Rose door een Perzische kitten. De matchende kussens en slaapzakken maken het feestje compleet.

na na na surprise rugzak

3-in-1 Backpack Bedroom

Ook zijn er dit jaar weer twee nieuwe speelsets in de vorm van een rugzak. De modieuze 3-in-1 Backpack Bedroom is een stijlvolle rugzak maar tegelijkertijd ook een schattige slaapkamerspeelset met o.a. een bed, kast en spiegel en een limited edition-modepop. 
Jennel Jaguar heeft prachtig, lang haar en draagt haar favoriete kledingstuk: haar schattige, pluizige jaguarmuts. De rugzak is zacht en pluizig in Jaguar stijl, met een look die perfect past bij Jennels persoonlijkheid. Sarah Snuggles heeft ook prachtig lang haar en deze set is volledig in teddybeer look en stijl wat past bij Sarahs persoonlijkheid. 

na na na surprise

Glam-serie 

Naast de leuke nieuwe speelsets zijn er ook weer prachtige nieuwe modepoppen ontworpen, de Glam serie. De zachte modepop heeft een te leuk verzamelbaar tasje van metallic stof met dierenthema en clip! De Glam-serie glinstert als nooit tevoren door de adembenemende poppenmode met dierenthema en bevat maar liefst 6 supermooie, zachte modepoppen om te verzamelen. 

Teens serie 2

En tot slot zijn er nog vijf nieuwe Na! Na! Na! Surprise Teens. Prachtige, zachte modepoppen van 28 cm met heel veel persoonlijkheid en een glamourstijl. Ze hebben een zwak voor mooie mode en zien er altijd perfect uit, of ze nou chillen met hun vrienden en vriendinnen of over de pluizige loper lopen. Zij zijn wild op stijl.

na na na surprise slaapzak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.