Sint tip uitgelicht: Spellen voor de Nintendo Switch en PlayStation 4 (+ Win!)

Ik weet het, het is nog geen pakjesavond, maar vandaag mag ik alvast voor hulpsinterklaas spelen. Ik mag maar liefst 6 spellen weggeven voor de Nintendo Switch en 4 spellen voor de PlayStation 4! Hoe gaaf is dat?! Zowel Spirit, als Peppa Pig, Paw Patrol, The Addams Family en Blaze en de Monsterwielen…

the addams family mansion mayhem

The Addams Family

Ze zijn eng, ze zijn maf en een mysterieuze bezoeker wil hun spookachtige huis overnemen! Alleen jij en je vrienden kunnen Wednesday, Pugsley, Gomez en Morticia Addams helpen om het Addams Family-huis te redden in dit hilarische nieuwe 3D-platformavontuur voor maximaal vier spelers.

Verken de duistere krochten en magische mysteries van de villa, ontdek geheimen en red het legendarische huis. Gebruik de speciale vaardigheden van elk iconisch personage, zoals Gomez’ Mazurka Sabel of Wednesdays huisoctopus Socrates, om puzzels op te lossen en relieken te vinden die de afgrijselijke geschiedenis van het huis onthullen. Speel met en tegen vrienden in competitieve multiplayer-minispellen waarin je tegen elkaar botst en springt om als winnaar uit de strijd te komen. Spelletjesavond wordt weer griezelig gezellig!

Het is tergend, het is tandenklapperend, het is thuis… dus verzamel iedereen en red het Addams Family-huis terwijl je het angstaanjagend leuk hebt!

Spirit Lucky's Big Adventure

Spirit Lucky’s Big Adventure

Waar leidt Lucky’s schatkaart naartoe? Ga als Lucky uit rijden op haar trouwe mustang, Spirit, en waag je aan een wild nieuw avontuur in Miradero. Er ligt een weidse wildernis vol spannende missies en wilde dieren voor je open om te verkennen. Met Lucky’s onbevreesde vriendinnen Abigail en Pru aan je zijde weet je dat het sowieso leuk gaat worden!

Er zijn ook gevaren te omzeilen, zoals de cowboy Hendricks, die iets te veel interesse toont in je schattenjacht. Maar met hulp van je vriendinnen en doordat de band tussen Lucky en Spirit steeds sterker wordt, word je een ware wildernisexpert. Vriendschap, verzorging en verkenning vormen de sleutels die je nodig hebt om het mysterie te ontrafelen en de snode Hendricks te slim af te zijn.

Het leven op het platteland barst van het avontuur. Rijd door vijf verschillende gebieden rond Miradero en ontdek voorwerpen die je kunt verzamelen, verborgen paden en allerlei soorten dieren, zowel vriendelijke als gevaarlijke. Help je dorpsgenoten door spullen te bezorgen en dieren te redden. Gebruik je camera om de schoonheid van het landschap vast te leggen en race met Spirit naar de overwinning in spannende wedstrijden te paard.

Als je even wilt bijkomen, kun je je stijl aanpassen met outfits en voorwerpen die je op je avonturen hebt gevonden of naar de paardenstal van Miradero gaan om Spirit te verzorgen en te knuffelen. Hoe sterker de band tussen jullie wordt, hoe verder Spirit de wildernis in kan trekken. Lukt het jou om de ware schat van Miradero te vinden… en te beschermen?

mijn vriendin peppa pig

Mijn Vriendin Peppa Pig

Beleef een leuk avontuur waarin je Peppa Pigs nieuwe kameraadje wordt!

Creëer je eigen dierfiguurtje, bel aan bij Peppa en begin aan een verhaal dat je helemaal zelf bepaalt. Peppa stelt overal waar jullie heengaan activiteiten voor: help de bril van Papa Big zoeken, volg bospaadjes, spring in modderplassen en nog veel meer! Het is net alsof je meedoet in een aflevering op tv en al je favoriete personages vinden het leuk om jou te ontmoeten. Of je nu naar het strand gaat, het museum of Aardappelstad, elke speelafspraak in een nieuwe belevenis met je vriendin Peppa Pig.

PAW Patrol Avonturenstad

PAW Patrol Avonturenstad

Een grote stad heeft een nog grotere avonturier nodig! Als Ryder en de PAW Patrol erachter komen dat Burgemeester Humdinger een drukke metropool heeft overgenomen, moeten ze in actie komen om Avonturenstad te beschermen tegen zijn egoïstisch gesjoemel. Team PAWsome en de pups hebben JOU nodig! 

We komen eraan, Avonturenstad! Speel met je favoriete pups, inclusief Chase, Skye, Marshall en het nieuwe gewiekst stadsmeisje, Liberty – en gebruik hun unieke vaardigheden in spannende reddingsmissies. Gebruik coole gadgets en voertuigen om nieuwe locaties te verkennen van PAW Patrol: De Film. En speel verschillende minigames zoals Pup Pup Boogie, Runners en meer. Je kunt dit leuke 3D-platformavontuur alleen spelen, of in co-pup modus met een vriend.

De PAW Patrol pups zijn geboren helden – ben je er klaar voor om met ze mee te gaan op hun spannendste missie ooit?! 

Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers

Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers

Op jullie plaatsen, maak je klaar om te racen met Blaze en zijn monsterwielen! 

Van de kleurrijke straten van Axle City tot de coole Monster Dome stuntbaan, de wereld van Blaze is klaar om verkend te worden! Dus doe je riem om en bestuur Blaze, Pickle, Darington, Zeg, Starla, Stripes… en zelfs Crusher! Het is tijd om razendsnel te racen en voor het kampioenschap te gaan of om het tegen elkaar op te nemen met maximaal 4 spelers in split-screen modus! 

De pret blijft maar rollen. Je kunt boosten, driften, springen en geweldige stunts uitvoeren op banen zoals Race naar de Adelaarsrots, Stuntmania en meer! Gebruik de Moersleutel om de unieke vaardigheid van je personage te activeren en de rest te slim af te zijn. Pas Blaze en zijn vrienden aan in de garage. En met STEM-functies, plus toegankelijke opties zoals de Helper voor Automatisch Rijden, zullen jongere spelers immens plezier beleven terwijl ze racen voor de overwinning! SPEEL ALS BLAZE en 6 andere helden, inclusief Starla, Pickle en Crusher

Winactie!

Wat mag ik allemaal weggeven?

  • Van The Addams Family mag ik 1 spel voor de PlayStation 4 en 1 spel voor Nintendo Switch weggeven.
  • Van Spirit Lucky’s Big Adventure mag ik ook 1 spel voor de PlayStation 4 en 1 spel voor Nintendo Switch weggeven.
  • Mijn Vriendin Peppa Pig heb ik alleen 1 spel voor de Nintendo Switch en van
  • PAW Patrol Avonturenstad mag ik weer 1 spel voor de PlayStation 4 en 1 spel voor Nintendo Switch weggeven.
  • En tot slot hebben we nog 2 spellen voor de Nintendo Switch van Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers.

Hoe maak je kans? Laat in een reactie onder dit bericht op Facebook weten welk spel je graag wilt winnen. De winnaars krijgen volgende week persoonlijk bericht van mij. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.