Dit krijgen Aukje en Emmi van Sinterklaas (cadeau inspiratie)

Nog maar twee nachtjes slapen en dan is het alweer zover, pakjesavond! En ik weet niet wie er het meeste zin in heeft, de kinderen of ik 😉 Maar ik vind dat altijd zo gezellig! En de inpakpiet heeft me deze weer alvast foto’s gestuurd, zodat ik weet wat de meisjes krijgen. Dus mocht je nog op zoek zijn naar leuke cadeautjes, dit krijgen onze meiden…

Emmi krijgt twee cadeautjes die ik opgestuurd heb gekregen (vanwege mijn blog/Insta), een adventskalender, een praktisch cadeau en nog wat dingen die op haar lijstje stonden. Als het aan papa-piet ligt dan krijgen de kinderen alleen maar praktische cadeaus, maar dat kan je niet uitleggen natuurlijk. Dus het is een leuke mix van cadeautjes die op haar lijstje stonden en cadeautjes die de pieten zelf hebben bedacht. Wat is het allemaal?

 • Betsy, het interactieve konijn. Deze stond zowel op het lijstje van Emmi als op het lijstje van Aukje. Maar de keuze is op Emmi gevallen, want Aukje krijgt iets anders wat ook bij beide dames op het lijstje stond.
 • Een Frozen adventskalender. De bofkont mag zondag dus meteen 5 vakjes open maken. Er zitten allerlei kleine cadeautjes in, zoals een gummetje, armbandje, pen, dat soort dingen.
 • Polly Pocket Fantasie Eenhoornland. Deze stond niet op haar lijstje, maar wel een of ander speelkasteel van iets anders. Ik weet het niet eens meer precies. Maar ik denk dat dit een heel goed alternatief is.
 • Mijn vriendin Peppa Pig. Een spel voor de Nintendo Switch. Hoewel Emmi niks met Peppa Pig heeft, had ze wel heel haar verlanglijstje volgeplakt met Peppa speelgoed. Toen ik dit spel opgestuurd kreeg als perspakket, wist ik dat het bij Emmi dus een schot in de roos zou zijn, dus het werd alvast in de jutezak gestopt. Enne, je kunt dit spel ook winnen, heb je de winactie van gisteren al gezien?
 • Geomag. Soortgelijk speelgoed stond op haar lijstje, dus ik had geluk dat ik ook deze als perspakket opgestuurd kreeg. Het won de publieksprijs bij de Speelgoed van het jaar verkiezing, dus hopelijk valt het hier thuis ook in de smaak.
 • Kinder make-up in een eenhoorn doosje. Emmi wordt af en toe door haar grote zus opgemaakt, maar wil ook dolgraag zelf een setje make-up. Wordt geregeld.
 • Baby Born vlinder surprise. In de categorie, geen idee wat ze ermee moet, maar het stond op haar lijstje.
 • Een pyjama, in de categorie praktische cadeaus 😉
 • En de tas waar ze samen al maanden om zeuren, een eenhoorn Purse Pet.

Dan krijgen ze ook nog een paar cadeautjes die voor de meisjes samen zijn. De te schattige Na! Na! Na! Surprise Teens Slumber Party Mila Rose, maar ook een doos vol met eenhoorn tattoo’s. Sommige zijn al kant en klaar en anderen moeten nog worden ingekleurd. Lijkt me super leuk!

En een doosje met verf, want die was op 🙂

Voor Aukje geldt hetzelfde als voor Emmi, ook deze bofkont heeft cadeaus die ze op haar lijstje had staan, cadeaus die er niet op stonden, wat praktisch en wat perspakketjes…

 • Dezelfde pyjama als Emmi, alleen dan met de tekst ‘big sis’ erop.
 • Ook Aukje krijgt een spel voor de Nintendo Switch, namelijk The Addams Family. Ik had voor pakjesavond nog met haar naar deze film in de bioscoop willen gaan, maar dat is er helaas niet van gekomen. Hopelijk gaat ze dit toch een leuk cadeau vinden (dit was ook een perspakketje). Enne, je kunt dit spel ook winnen, heb je de winactie van gisteren al gezien?
 • Nog een cadeau waar ze niet om heeft gevraagd, maar wat ze hopelijk wel erg leuk vindt, is de LEGO friends magische kermisachtbaan. Ik kreeg deze van Speelgoed van het jaar en deze set won ook de publieksprijs, helemaal terecht! Hopelijk vindt Aukje het ook leuk!
 • Rainbowcorns. Zo’n ding waarvan ik niet begrijp dat ze al heel vaak heeft gezegd dat ze deze zo ontzettend graag wil hebben.
 • Een regenboogslingertje. Omdat ze gek is op regenbogen en we haar kamer binnenkort een make-over geven.
 • Een grote doos om haar oorbellen in te bewaren.
 • Een adventskalender vol met sieraden en make-upjes.
 • En tot slot het ding wat beide dames willen hebben, de poepende flamingo haha.

Dit jaar zat er bij de Video van Sint een leuke speurtocht, en om het nog leuker te maken heb ik die gecombineerd met deze speurtocht , dus het gaat vast een hele gezellige avond worden. Ik heb er in ieder geval alvast zin in!

Voor jullie ook alvast een hele fijne pakjesavond gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.