Our diary #241

Ja jeetje, wat moeten we ervan zeggen? Ik vrees dat er volgende week weer een hele saaie diary klaar staat, met alleen maar foto’s van ons thuis in onesies…
Vorige week mochten de kindjes bij mijn ouders logeren. Daar spelen ze altijd heerlijk met barbies, terwijl ze daar thuis dus niet naar omkijken.
Daarna waren de poppen aan de beurt 😉
Ik krijg dan altijd ’s avonds nog even een foto van de slapende kindjes. Zo fijn!
Zondag ging ik even naar een meubelzaak hier in de buurt. Ik vond dit wel een leuk tv meubel, maar nu alles weer dicht is heb ik besloten om grotere uitgaven maar weer even uit te stellen.
Nog meer foto’s van de spelende meisjes bij opa en oma. Zo leuk!
Natuurlijk werd er ook weer geknutseld.
Tadaa!
Ze hadden een winkeltje gemaakt, te schattig!
En tot slot werden er ook nog koekjes gebakken, de bofkonten!
Dinsdag maakte ik mezelf klaar voor een fotoshoot.
Samen met deze leukerd!
Maar eerst ging ik nog even naar het werk om een kerstboom neer te zetten. We hadden wel guirlandes, maar geen boom. En dat vond ik stom. Nu staat er wel een boom 🙂
Na schooltijd ging ik met de meisjes naar de supermarkt. School zamelde voedsel in voor arme gezinnen en de meisjes mochten zelf wat dingetjes uitzoeken om erin te stoppen.
Woensdagochtend beiden dus met een extra tasje vol lekkers, voor gezinnen die minder te besteden hebben.
Donderdag had ik een afspraak helemaal in Amersfoort. Daarover later deze week meer.
Donderdagavond deed ik vast wat kleine voorbereidingen zodat de kindjes vrijdag een gezellige kerstlunch mee naar school konden nemen.
Zaterdagochtend mocht ik nog (voor de laatste keer voorlopig) twee sportlessen geven. Bij het aanzetten van de muziek zag ik iets bijzonders haha… Zie jij het ook?
En tot slot een foto van een rommelige woonkamer en ik verwacht dat ons huis er de komende weken (maanden?) niet anders uit zal gaan zien… Ik wens je hopelijk toch een fijne week weer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.