Our diary #253

Jaaaaaa het is vakantie. Nou ja, voor de meesten van jullie dan… Aukje en Emmi moeten gewoon nog een week naar school en ik moet deze week ook gewoon gedeeltelijk werken….
Maandag was het tweede Paasdag en die begonnen we in de bioscoop, bij de film De Paasacademie. Wat was hij leuk! De bios had er ook nog allerlei leuke dingen omheen georganiseerd dus een echt paasfeestje voor de kids.
Bij thuiskomst ging Aukje paaskoekjes bakken.
Tadaa!
Daarna op bezoek bij mijn opa in het revalidatiecentrum.
Aukje vindt het altijd leuk om opa’s rolstoel te duwen.
Dinsdag was ik druk met het huishouden en voordat je het in de gaten hebt is het dan alweer ineens tijd om de meiden van school te halen.
Dinsdag is zwemles dag. Aukje nam wat kleurplaten mee om te wachttijd te doden.
Woensdag mocht ik weer juffen en dus gingen Aukje en Emmi weer naar mijn ouders na schooltijd. De bofkonten mochten daar nog paaseitjes zoeken, blijft leuk!
Ook was er nog tijd om naar de speeltuin te gaan.
En om met oma in de tuin te spelen.
Donderdagochtend mocht ik weer werken en na het werk had Emmi alweer zwemles.
Vrijdag maakte ik geen foto’s (want: werk) en zaterdag mochten de meiden alweer naar opa en oma omdat ik mijn maandelijkse werkweekend had.
’s middags werden de bedden alvast ingericht.
De knuffels uitgestald…
En daarna was het tijd om te spelen.
Lekker buiten!
Na het werk mocht ik nog even mee de catering verzorgen op de verjaardag van de kids van een vriendin en daar bleef ik spontaan en onverwachts nog gezellig een paar wijntjes mee drinken. Zo leuk!

Komende week hebben onze meiden dus nog geen vakantie, dus staan er ook nog geen gekke dingen op de planning. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.