Our diary #256

Het is weer zondag en dat betekent dat er weer een weekoverzicht klaarstaat. Gelukkig lukt het me de laatste tijd weer om netjes elke zondag te posten. Nu nog de tijd vinden om tussendoor ook wat vaker iets te plaatsen, maar ook daar komt binnenkort verandering in…
Maar eerst nog even terugblikken op afgelopen week. Zondag was het moederdag en dus hadden we deze lieve tompouce als ontbijt.
Emmi zocht mijn kleren uit (“want op moederdag hoef jij niks te doen mama”) en hoewel ze het qua kleurencombinaties prima bij elkaar had gezocht, vond ik een wollen trui een tikkeltje te warm haha. Gelukkig mocht ik die inruilen voor een shirtje en toen was het ook goed.
We zaten lekker de hele middag in de tuin bij vrienden en toen we thuiskwamen en de meisjes in bed lagen, kreeg ik ook nog eens sushi. Wat een verwennerij!
Tja en maandag was het weer gewoon een AVG-tje. Verschil moet er zijn 😉
Dinsdag kwam ik met alleen een stel tassen terug uit school. Het komt niet vaak voor dat zowel Aukje als Emmi ergens anders spelen (Aukje spreekt meestal bij ons thuis af) maar nu dus een keertje wel.
Dinsdagmiddag was het weer tijd voor zwemles en toen ik ’s avonds naar bed ging trof ik Emmi zo aan haha. Draaikont.
Er kwam nog een leuke bestelling van een samenwerking binnen (lucky us!)
En woensdag ging ik na het werk even naar het winkelcentrum. Ik zag dat Wibra nog volop deze vakjesbakken had staan, ook nog eens in allemaal leuke kleurtjes.
De meisjes waren ondertussen weer fijn bij opa en oma.
Woensdagavond ging Maikel naar PSV dus de dames wilden hem natuurlijk even uitzwaaien. Vanaf grote hoogte haha.
En toen de meisjes in bed lagen had ik het hele huis voor mezelf. Dus ik maakte er een soort spa avond van haha. Rijstwater behandeling voor mijn haar, teennagels in de gellak, heerlijk tutten.
Tadaa! Vers gelakte nagels die er de komende weken weer tegen kunnen.
Toen ik vrijdagochtend ging werken zag ik twee reigers in het grasveld tegenover ons huis. In het echt leken ze dichterbij maar nu is het meer een soort zoekplaatje geworden haha.
Selfie na het werk! En daarna snel eten koken, eten en omkleden want ik had een date…
Ik ging namelijk babyshoppen met mijn zwangere vriendinnetje. ZO ontzettend leuk al die schattige spulletjes.
Zaterdagochtend was het lekker weer dus ik besloot om buiten les te geven. Heerlijk in het zonnetje (al was er nog schaduw toen ik de foto maakte haha).

Zaterdagavond hadden we een personeelsuitje, en vandaag staat er lekker niks op de planning. Ik gok op een heerlijk dagje in de tuin! Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.