Our diary #258

Onze meiden hebben vakantie en daar maakten wij lekker gebruik van door een paar daagjes Disney te boeken. En wat was het leuk! Inmiddels zijn we alweer bijna een week terug, maar genieten we gewoon nog lekker na met de foto’s!
Vorig weekend pakte ik alvast wat spullen voor ons tripje naar Disney. Het is daar allemaal al duur genoeg, dus we namen zoveel mogelijk te eten en snacken mee vanuit thuis.
Onderweg deden we onder andere autobingo, superleuk! Ik kocht deze bij de Big Bazaar, tipje hoor!
We sliepen in Villages Natures Paris by Center Parcs, op tien minuten rijden van Dinseyland. Toen we aankwamen gingen we meteen het zwembad in.
Hoi!
Aukje vond het leuk om hier steeds over de rand naar de touwen te lopen, en dan naar een touw te springen op het einde.
Na een paar uurtjes was het tijd om naar het huisje te gaan.
Het was een beetje somber weer helaas.
Het huisje zag er op het eerste gezicht prima uit.
Maar al snel merkten we dat het eigenlijk tegenviel. Het park is pas vijf jaar oud, maar de huisjes leken wel 25 jaar oud. Echt al wel versleten, dus waarschijnlijk gewoon goedkoop spul zonder kwaliteit. De wc spoelde niet goed door (ja, één keer en daarna pas weer na een half uur) de vaatwasser deed het niet en zo was er wel meer achterstallig onderhoud.
Maaaaaaar, de bedden waren heerlijk!
En aangezien wij er dus alleen maar sliepen, was de rest allemaal niet zo erg, omdat we overdag toch niet in ons huisje waren.
Tijd om wat te gaan eten! In het restaurant was trouwens ook nog een hoop ellende, maar die zal ik je besparen. Geloof dat we om 22:00 uur onderhand allemaal gegeten hadden.
Dinsdagochtend, tijd om naar Disney te gaan!
Ik heb niet zoveel foto’s gemaakt. Of nou ja, wel heel veel maar allemaal met de snoetjes van de kids erop.
Vanwege het 30 jarig bestaan van het park was er een speciale parade, de meiden vonden het geweldig!
En ook de shows waren favoriet!
Natuurlijk keken we ook naar de ‘gewone’ parade. Je had de gezichtjes van de meiden moeten zien, ze waren zo aan het genieten!
Natuurlijk moest Elsa ook nog even op de foto.
Het lukte ons ook nog om naar de Lion King show te gaan, al vond ik het Lion King stukje in de show van Mickey eigenlijk mooier.
Het wat trouwens retedruk in het park, dus vraag me vooral af hoe druk het dan wel niet is in een weekend of echte vakantie…
Ik nam natuurlijk nog wat heerlijke macarons mee uit Parijs.
En een dag later zaten we weer gewoon in de plaatselijke speeltuin haha. Ook leuk!
Inmiddels hebben we er alweer een heleboel drukke dagen opzitten en is de tweede vakantieweek van de meiden in volle gang. Deze week staat er niet zoveel op de planning, dus we doen lekker rustig aan.

Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.