Een stijlvolle accessoire voor vaderdag *

Binnenkort is het vaderdag, de dag waarop alle papa’s weer even flink in de watten mogen worden gelegd. Een ontbijtje op bed, een hele dikke knuffel, een knutselwerkje en misschien zelfs wel een mooi gekocht cadeautje…

Veel vaders vinden het lastig om goed gekleed voor de dag te komen, vaderdag is dan een mooi moment om een zetje in de goede richting te geven. Je kunt natuurlijk een complete outfit cadeau geven, een of enkele kledingstukken of juist een tof accessoire. Een fijne tip voor mannen, is dat je het vaak beter simpel kunt houden. Dat wil niet zeggen dat je er dan ook gelijk simpel uit zult gaan zien, integendeel! Wanneer je de juiste details weet toe te voegen aan je outfit, weet je zeker dat je er zeer verzorgd en stijlvol uit gaat zien.

De kracht van je outfit zit hem in de details

Voor mannen geldt vaak dat less more is. Zorg er daarom voor dat je een goede spijkerbroek in de kast hebt liggen met daarbij een goed overhemd. Je maakt de outfit af met een mooie zilveren armband heren. Een goede armband draag je subtiel, maar het effect ervan is groot. Zilver staat voor mannelijkheid en wordt gezien als een stoer sieraad. Mannen die armbanden dragen, laten zien dat ze zelfverzekerd zijn en dat zij durf hebben. Daarmee maak je op wie dan ook een goede indruk. Bekijk daarom eens welke mogelijkheden er allemaal zijn om de juiste armband voor jouw (partners) stijl te vinden. Aan keus is namelijk geen gebrek dus er is voor iedere man een passend sieraad.

Grof of verfijnd?

Je kunt zilveren sieraden in allerlei soorten en maten vinden en voor iedere look is er een mooie armband voor heren. Draag je sieraden om op het werk een professionele indruk te maken, hou het dan ook eenvoudig. Het is professioneel gezien niet altijd goed om heel nadrukkelijke sieraden te dragen. Wil je privé indruk maken? Kies dan eens voor de meer gewaagde designs. Sieraden zijn het verlengstuk van je karakter, dus ben je avontuurlijk aangelegd? Laat het zien aan de hand van je sieraden!

Bestel jij ook het liefst online je sieraden?

Je hoeft vandaag de dag de deur niet meer uit om mooie sieraden voor de man in huis te halen. Alles wat je nodig hebt is een computer met een internetverbinding. Bekijk het grote online aanbod daarom een keer en doe inspiratie op. Weet je al ongeveer wat je zou willen kopen? Dan kun je je voorkeuren aangeven zodat je meteen de sieraden te zien krijgt die aan je voorkeuren voldoen. Heb jij het perfecte sieraad gevonden? Bestel hem dan direct zodat je hem op korte termijn in huis kunt krijgen. Zo weet je zeker dat je een verpletterende indruk zult maken met je voorkomen.

Wat koop jij dit jaar voor vaderdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.