Our diary #277

Een extra lange diary vandaag! Namelijk van de afgelopen twee weken. We moesten weer even in het ritme komen na onze vakantie in Turkije, maar die lijkt inmiddels alweer héél lang geleden… 😉
Maandag 31 oktober was het Halloween. Aukje mocht verkleed naar school, maar we pakten niet heel groots uit. Wel schminkte ik in alle vroegte nog even een pompoen op haar wang en daar was ze erg blij mee. Na schooltijd gingen we naar de speelgoedwinkel om een krat te vullen. Als je bijna jarig bent dan mag je alle spulletjes die je leuk vindt in een kratje doen, daar komt dan je naam en de datum van je kinderfeest op te staan. Vervolgens zet je op de uitnodiging dat er een kratje klaarstaat en je krijgt gegarandeerd leuke cadeautjes op je kinderfeestje.
Al is Aukje een kei in het uitzoeken van meuk haha.
Dinsdag mocht ik mijn nagels bij laten werken. Ze waren behoorlijk uitgegroeid dus het was nodig. Sowieso zaten mijn handen onder de uitslag na Turkije, dus een opknapbeurt was welkom. Helaas is de na-foto mislukt want ik zag pas achteraf dat mijn telefoon had scherp gesteld op de struiken achter mijn hand.
Verder kocht ik nog deze leuke aftelkalenders. Geen kerst, maar sintkalenders. Superleuk!
En toen was het tijd voor de 9-jaarsprik. Aukje vond het zo spannend, super zielig. Maar er stond een hele slimme meneer met een ijscowagen bij de uitgang, dus gelukkig kon dat de pijn een beetje verzachten.
Daarna hoefde ze van mij niet meer terug naar school, dus kon ze Emmi mee uit school halen.
Woensdag moest ik in alle vroegte weer werken.
Alles alvast klaarzetten voor de les.
En de meiden mochten eindelijk weer naar opa en oma.
Lekker sjoelen, met LEGO spelen…
En natuurlijk tekenen.
Vrijdag mocht ik even mee de klas in. Zo leuk, dat mis ik stiekem toch wel hoor. Je kent de leerkrachten en kinderen toch echt een stuk minder goed nu.
We maakten dit kunstwerk en toen was het voor mij tijd om te gaan.
Zaterdag hadden we personeelsuitje. Ik begon zo, maar bij aankomst kregen we allemaal een hoodie met onze naam erop haha. Daar ging mijn outfit 😉
We moesten spelletjes doen en daarmee kon je punten verdienen.
Met die punten kon je dan weer accessoires kopen om je zeepkist op te pimpen. En tot slot gingen we natuurlijk ook nog tegen elkaar racen in een heuse zeepkistenrace. Van de rest van de avond zal ik maar geen foto’s plaatsen, dat lijkt me het beste haha.
De dag na het personeelsfeest mocht ik gewoon weer werken, dus het werd geen latertje voor mij. De meisjes mochten lekker bij opa en oma slapen.
Ken je dat? Dat altijd als je speelgoed op wilt ruimen omdat er niet meer mee wordt gespeeld, ze er ineens weer mee gaan spelen? Zo gaat dat hier dus elke keer.
Dinsdagochtend trof ik Emmi zo op de keukentafel aan. Gek ding.
Nadat ik de meisjes naar school had gebracht kwam mijn zusje voor een fotoshoot. We doken daarvoor de kelder in, die nog was ingericht als Halloween speurtocht. Maar door wat te schuiven maakten we er een hele gave fotostudio van en het resultaat liegt er niet om! De foto’s zijn echt gaaf geworden!
Woensdag speelde Emmi schooltje met haar knuffels.
Terwijl Aukje lekker met mijn oude Ministeck speelde.
Nog even gezellig samen kleuren.
En daarna hielp Aukje, oma mee met koken.
Donderdag dook ik na het werk nog even wat winkels in, waar ik o.a. deze leukerds tegenkwam. Ik heb echt een zwak voor dit soort zooi haha.
En vrijdag mocht ik weer een middag en avond werken.
Gisteren was een drukke dag met het bekijken van de intocht van Sinterklaas en het doen van de verjaardagsboodschappen voor Aukjes feestje. Helemaal geen tijd gehad om foto’s te maken dus. Vandaag vieren we alvast Aukjes verjaardag, dus wij gaan lekker aan de taart en dan wens ik je een fijne zondag toe! Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.