Our diary #316

Twee volle weken, waarvan ik mezelf vooraf afvroeg hoe ik het toch allemaal zou moeten doen. Maar de volle weken zijn voorbij en ik heb zelfs tussendoor nog wat foto’s gemaakt, dus kijk weer gezellig mee naar wat we de afgelopen weken allemaal hebben gedaan…

Emmi is gek op kaas en dus maakte ik voor het eerst een pita kaas voor haar. Ze was alleen niet helemaal fit, dus ik mocht hem zelf opeten (helemaal niet erg!)

Aan de andere kant van de tafel viel de pita met snijworst beter in de smaak haha.

Maandagochtend is Xcore ochtend. Mijn moeder zag gisteren voor het eerst een Xcore filmpje en schrok ervan dat het zo zwaar is 🙂 Jaja, is niet zomaar een beetje schudden met een buisje 😉

Aukje hielp me in de eerste drukke week gelukkig met de was. Zij zocht de sokken bij elkaar en ik maakte er een bolletje van.

Deze foto geeft de afgelopen weken wel een beetje weer haha. Ze vlogen voorbij!

Op mijn werk ging ik gezellig met een collega flyeren. De zon scheen, dus het was geen straf.

Ik had gewoon crackers met kipfilet als lunch, maar als collega’s dan vragen of je iets van Bakker Bart wilt dan zeg je geen nee natuurlijk.

Onderweg naar huis nog even de kaartjes voor alle jarige zwemleskindjes op de post doen.

En vrijdag was het tijd voor de Xcore opleiding. Ik geef de les inmiddels al een paar maanden, maar nu was het tijd om er ook echt een certificaat voor te gaan halen.

Na de eerste opleidingsdag (die in Noordwijk was) reed ik door naar Twijzelerheide (Friesland) en daar stond dit bad naar me te loeren. Maar helaas, geen tijd dus het werd een snelle douche.

En daarna met de dames gezellig drankjes doen. Vriendin Suzan is dit jaar 40 geworden en wilde dat met haar vriendinnen eens goed vieren. Nou dat is volgens mij meer dan gelukt!

De volgende dag weer drie uur in de auto naar huis, want er stond een bruiloft op de planning.

Bij gebrek aan foto’s moet je het met deze doen helaas…

Na het weekend stond er weer een drukke week op de planning. Die begon met een nieuwe MRI. Lang verhaal kort, op de vorige MRI was iets gevonden en daar was een aanvullende MRI voor nodig. Dit keer hoefde ik nog geen kwartier te liggen dus binnen no time was ik weer thuis. Nu wachten op de uitslag.

Woensdag ging ik werken en maakte ik onder andere deze zoek de verschillen voor op de socials. Kan jij ze alle vijf vinden?

En omdat ik vrijdag dag 2 van de Xcore opleiding had, werd er van alles verschoven in mijn werkweek en dus mochten Aukje en Emmi weer een keer op woensdag naar opa en oma.

Lekker roze koeken maken.

Met mijn oude barbies spelen…

Visjes voeren…

Kastanjes rapen…

En nog even de speeltuin in.

Emmi zit in groep 3 dus ik probeer elke dag even thuis met haar te lezen. Ze vindt lezen superleuk, dus het is voor haar geen ‘moetje’.

En toen zat de drukke tweede week er alweer op (zelfs te druk geweest om foto’s te maken haha). Dus zaterdag begonnen we met een lekker ontbijtje voor de meiden.

En eigenlijk stonden er gisteren enkele andere dingen op de planning, maar vanwege de drukte en een paar lieve vriendinnen die daar alle begrip voor hadden, werd de planning omgegooid en gingen de meiden gisteren gezellig bij opa en oma logeren, inclusief de Lichtjesroute. En Aukje had geluk, want er stond een ruilbak bij de AH dus ze mist nu nog maar 6 stickers van haar Magische Kookboek (nummers 21-27-30-38-5-86).

Komende week weer een normale week gelukkig. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.