Our diary #321

Wat een lekker rustig weekje was dit! We maakten huiswerk, speelden Mission Impossible met echte laserstralen 😉 kregen de verkeerde meubels geleverd en ik heb weer een Stronger kortingscode die ook geldig is op de Holiday Collection!

Vorig weekend gingen we kijken bij De Rooi Pannen voor Aukje. Ik vond het leuker dan zij, dus dat gaat hem niet worden over twee jaar haha.

Voor iemand die een hekel heeft aan gym, vond ze de gymzaal hier wel erg interessant!

Via Insta kreeg ik de tip dat Mad Science het hele weekend in het Philips museum was. Aangezien we museum jaarkaarten hebben was het gratis voor ons, dus we gingen er gezellig met vriendin Monique en haar kindjes naartoe. Het was inderdaad erg leuk!

We hebben eigenlijk nauwelijks iets van het museum zelf gezien, al waren er zeker boven nog wel wat leuke dingetjes te doen.

Maandag is tegenwoordig mijn enige sportdag. Het lukt me nog niet om twee andere sportmomenten in te plannen helaas.

Maandag hadden de dames studiedag, dus we gingen gezellig naar de Club van Sinterklaas film in de bioscoop. Nu we toch al in de Sint stemming zaten, gaf ik de meiden bij thuiskomst allebei een speelgoedboek om een verlanglijstje mee te maken.

Aukje kreeg deze week nogal veel huiswerk een aangezien ze Begrijpend Lezen echt supermoeilijk vindt, hielp ik haar een handje mee.

Woensdag mocht ik gezellig bij Emmi in de klas komen “leesmoederen”. Brings back memories!

Daarna maakte ik foto’s voor mijn nieuwe samenwerking met Stronger. Ik mag weer 20% korting geven met code charlotte20 en ik kan alvast verklappen dat de Holiday Collection echt supergaaf is! Je vindt de Stronger link hier.

’s Avonds stonden er redactiesommen op het programma.

Donderdag mocht ik weer de hele dag werken en gingen de meisjes weer naar mijn ouders na schooltijd.

Aka de knutselclub 😉

Kijk nou hoe leuk!

En vrijdag….

Werd ons nieuwe vloerkleed bezorgd! Helemaal blij mee!

’s Avonds ging Emmi in bad en in besloot er gezellig op de rand bij te komen zitten. Met een boekje, lekker voorlezen.

Zaterdagochtend besloot Emmi zelf een brunchplankje te maken.

Daarna gingen we even op bezoek bij mijn opa en oma.

Daarna ging Aukje met mijn moeder shoppen voor haar verjaardag en ik dook met Emmi even het winkelcentrum in.

Ik leverde 100 Hema punten in voor deze leukerd 🙂

Toen ik thuiskwam baalde ik zo enorm. Ik had een ronde loveseat van teddystof besteld en die zou eindelijk worden bezorgd. Bleek dat ze me twee eetkamerstoelen hadden bezorgd in plaats van de bestelde loveseat 🙁 Hopelijk krijg ik de winkel na het weekend te pakken en wordt het snel opgelost.

En toen bedacht ik ineens dat ik laatst de tip had gekregen om een bol rode wol door de kamer te spannen en tegen de kinderen te zeggen dat het laserstralen zijn. Ik verstopte twee zakjes snoep en de meiden konden beginnen. Ze vonden het superleuk!

Ze bleven daarna ook voor elkaar de zakjes verstoppen en hebben zich hier zeker twee uur mee vermaakt. Tipje dus!

Komende week is weer een stuk drukker. Aukje is jarig dus we gaan lekker feest vieren en zaterdag komt Sinterklaas natuurlijk weer naar Nederland dus zondag mag Emmi dansen bij de intocht hier in Helmond. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.