Our diary #329

New year, new me… Haha nee hoor. Eenmalig uitstapje buiten de Curly Girl Methode 😉 Verder mocht ik afgelopen week gezellig mee de klas in ’s ochtends en gingen we gezellig samen zwemmen…

Vorige week zondag gingen we gezellig zwemmen. Emmi vroeg er al weken om, maar aangezien zwemmen nou niet bepaald mijn hobby is (en dat voor iemand die bij een zwemschool werkt 😉 ) stelde ik het steeds uit. Nu gingen we toch echt met twee hele blije meisjes als resultaat.

Nog even lezen voor schooltijd, zodat de leesbingo die ze voor de vakantie mee had gekregen dan toch echt helemaal ingevuld weer mee terug kon.

Na elke vakantie mogen de ouders één week lang met de kinderen mee de klas in. Het voordeel van pas om 09:00 uur beginnen met werken is dat dat dan dus ook elke dag kan.

Na schooltijd werd eindelijk de kerstboom opgeruimd. Al was ik hem eigenlijk nog niet echt beu.

Ook stond ons halfjaarlijkse bezoekje aan de tandarts weer op de planning.

’s Avonds stonden er sperzieboontjes op het menu. Voor de meiden lekker onsamenhangend met droge rijst en rookworst en voor ons met kip, rijst, satésaus en gedroogde uitjes.

Dinsdag werden er geen foto’s gemaakt en woensdag mocht ik even mijn uitgroei bij laten werken want de zilveren lokken waren al weer rijkelijk in zicht.

Blij ei was rondjes aan het draaien voor schooltijd. Zoals ze zelf zegt over deze foto “het lijkt wel of ik tover”.

Bij Aukje mocht ik ook nog een ochtendje mee naar binnen, maar ik was letterlijk de enige ouder die mee ging (dat krijg je in groep 7) en dus maakte ik maar geen foto’s want dat is niet zo cool natuurlijk 😉

En toen dacht ik na negen jaar, doe eens gek… Ik pak de stijltang erbij. Zo’n wisselende reacties erop. Ik schijn jonger, smaller, op Aukje en op een collega te lijken. Maar ook enkele keren de reactie “doe maar weer krullen” gehad. Heb me de hele week opnieuw aan iedereen voor moeten stellen haha. Maar geen zorgen, maandag ben ik weer mijn krullerige zelf 😉

Donderdag werd er weer fijn bij opa en oma gespeeld.

Moppie aan de kook.

Mijn plekje ingepikt door Aukje.

Zaterdag is ontbijt-plankjes-dag!

We gingen gezellig naar de bios, naar de film ‘Wish’.

En daarna werden er thuis nog wat acrobatenkunsten uitgehaald.

Vandaag ga ik gezellig met Emmi naar Mega Mindy en dan zit het weekend er alweer bijna op. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.