Our diary #332

Even dacht ik te weinig foto’s te hebben gemaakt voor een nieuwe diary, maar dat bleek enorm mee te vallen! Mede met dank aan mijn moeder, die tijdens de studiedag van de meiden nog flink wat foto’s wist te maken…

Bij de open dag van de middelbare school vorige week, kregen we een VR bril. De hele tijd kibbelen wie er door dat ding mocht kijken natuurlijk. Dit keer zat Emmi in een achtbaan, supergrappig.

Maandagochtend is mijn vaste Xcore les. Voorlopig komt daar (tijdelijk) ook de woensdagavond bij. Heb ik in ieder geval alvast 2 sportuurtjes te pakken iedere week.

Aukje had een berg huiswerk deze week. Ze had haar rekenen niet af en moest het dus thuis afmaken. Een hoop gemopper, want het was zo moeilijk. Nadat we samen alles door hadden genomen begreep ze het gelukkig. Een dag later had ze een testje (een soort oefentoets) en ze had alles goed, helemaal trots natuurlijk, en terecht!

En naast het huiswerk van Aukje proberen we ook elke dag even met Emmi te lezen.

Donderdag hadden de meisjes een studiedag, dus ze mochten lekker bij opa en oma logeren en daar de hele donderdag blijven.

Het was mooi weer, dus ze gingen lekker even naar buiten.

Ideaal, zo’n speeltuintje op loopafstand.

Zand blijft ook gewoon leuk.

Maar de bofkonten gingen ook nog lekker jumpen.

Het voordeel van een studiedag, er was niks te doen verder.

’s Avonds kreeg ik visite dus ik zette weer wat lekkers op tafel.

Altijd nog even bij de meisjes kijken voordat ik naar bed ga. Al is het maar om uitstekende ledematen terug in bed te leggen haha.

Zaterdag moest ik nog even iets voor het werk doen, dus deze bofkonten mochten mee en lekker even zwemmen.

Komende week krijg ik de tweede chemische peeling voor mijn huid. De eerste lijkt nog niet veel gedaan te hebben, dus ben benieuwd wat deze gaat doen. Verder staan er wel weer wat afspraken op de planning dus het zal wel weer een druk weekje worden. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.