Our diary #344

Zoals beloofd, een nieuwe diary gewoon keurig op tijd 😉 Ee afwisselend weekje, waarin ik werd uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, ik twee keer naar het ziekenhuis ging en verder de normale planning ook gewoon doorliep…

Vorig weekend gingen we lekker uit eten met mijn oom en tante. Van het voorgerecht vergat ik een foto te maken maar dat was net zo uitgebreid en lekker als dit hoofdgerecht.

En het toetje mocht er ook zijn!

Zondag kwamen de meisjes terug van hun weekend op de camping met opa en oma en pas toen ik Emmi in bed wilde leggen ontdekte ik dat ik haar bed wel had afgehaald, maar nog niet opnieuw had opgemaakt. Oeps. Niet iets waar je heel snel mee klaar bent met al die knuffels ook.

Woensdag kreeg ik weer mooie nagels. Ik ging weer eens uit mijn comfortzone en had daar voor de verandering niet meteen spijt van (en nu nog steeds niet!). Ik koos abrikooskleur met een subtiele glitter.

Normaal ga ik op woensdagavond altijd sporten, dit keer ging ik lekker uit eten met twee oud collega’s. We hebbe flink bij gekletst, supergezellig!

Donderdag stond er een bezoekje aan de reumatoloog gepland. De huisarts stuurde me twee maanden geleden door omdat ze mijn klachten toch wel op reuma (artrose) vond lijken. De reumatoloog vond dat (gelukkig) veel minder. Desalniettemin nam hij me erg serieus en mocht ik meteen bloed laten prikken en een dag later terugkomen voor twee röntgenfoto’s.

Inmiddels heb ik mijn dossier online al ingekeken, maar ik begrijp natuurlijk maar de helft van wat daar staat. Over twee weken hoor ik meer van de arts, maar voor zover ik het kon zien was er op de foto’s niks afwijkends gevonden. Wordt vervolgd…

Daarna nog even een paar uurtjes werken op de Hoeve.

Ondertussen kreeg ik deze foto van mijn moeder haha, gekke meiden.

Zaterdag was het eindelijk een beetje lekker weer, dus snel de tuin in. Ik speelde een potje tennis en Emmi legde het geheel vast in een hilarische fotoserie (heb je wellicht gisteren al op Insta voorbij zien komen).

In de middag ging Aukje naar een kinderfeestje en dus ging ik met Emmi naar de bieb. Haar favoriete plekje en Aukje doe je er absoluut geen plezier mee, dus ideaal zo.

Er zit zo’n mega gezond restaurantje bij onze bibliotheek, waar alles zonder toegevoegde suikers wordt gemaakt enzo. We namen een stukje bananenbrood maar om nou te zeggen dat het echt lekker was… Niet echt.

’s Avonds speelden we nog heel wat potjes Mastermind. Blijft een leuk spel!

Maandag heb ik dus een sollicitatiegesprek. Mocht het wat worden, dan hoop ik daar volgende week meer over te kunnen delen! Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.