Our diary #343

I’m back! En ik moet toegeven, niet eens met een extra lange diary. Blijkbaar heb ik de laatste weken gewoon niet zoveel foto’s gemaakt, dus we maken er vandaag gewoon een korte samenvatting van de afgelopen drie weken van…

Op moederdag werd ik wakker en toen hing dit bordje op mijn deur. Vanaf mijn deur lagen er allemaal gevouwen hartjes in een spoor die ik dus mocht volgen.

Onderweg kwam ik nog wat leuke aanwijzingen en lieve briefjes tegen.

Zo verwend door mijn schatjes!

Normaal maak ik een ontbijtplankje voor de meisjes in het weekend, nu maakte Emmi een moederdagplankje voor mij. “Met allemaal dingen die jij lekker vindt mama”.

We oefenden nog één keer de route voor het verkeersexamen. Inmiddels heeft ze hem ‘voor het echie’ afgelegd en wachten we op de uitslag.

En in de middag gezellig op moederdagbezoek bij mijn schoonmoeder. (Mijn moeder zat in Zeeland dus we hadden een rustig dagje).

Mijn oma en opa waren 65 jaar getrouwd, dus we gingen gezellig lunchen met de familie. Ik maakte deze leuke foto met oma en mijn broertje, maar vergat een foto te maken met mijn opa dus die moet ik nog even inhalen vandaag, op de tweede lunch ter ere van hun trouwdag.

Sinds ik niet meer buiten de deur werk, liet ik mijn ontbijtjes ook een beetje versloffen. Tijd om het weer op te pakken. Ziet er niet lekker uit, is het wel. Havermout met appel en kaneel. En wat toppings.

Het paste eigenlijk niet in de planning maar kon het niet over mijn hart verkrijgen om niet te gaan dus toch maar weer gedoneerd tussen de bedrijven door.

Ondertussen zat deze vriend me buiten op te wachten want deze moest mee naar opa en oma haha.

Vorig weekend mocht Emmi een weekend met mijn moeder naar de camping. Elk jaar gaan mijn ouders enkele weekenden met de meiden kamperen. Een weekend met Aukje, een vriendin van mijn moeder en haar kleindochter, een weekend met Emmi, diezelfde vriendin en een andere kleindochter, en nog een weekend met beide meisjes en dan mogen de opa’s ook mee haha. Superleuk voor de meiden en ze kijken er elk jaar dan ook enorm naar uit!

Dit jaar hadden ze een beetje pech met het weer, maar gelukkig hebben ze het toch leuk gehad.

En terwijl ik dus alleen Aukje thuis had, probeerden we de heatless unicorn curls uit. Flopte enorm. Weten we dat ook weer haha.

Afgelopen maandag mocht ik de hele dag op school helpen bij de schoolfotograaf. Ik vind dat dus altijd superleuk om te doen.

Verder moest er deze week ook gewoon huiswerk worden gemaakt. Aukje vindt begrijpend lezen erg lastig dus daar help ik altijd bij.

En dit weekend zijn beide meisjes dus gezellig met opa en oma mee.

Ze deden mee met een color run haha, staat ook nog steeds op mijn lijstje om een keer te doen maar de meiden zijn me dus voor 😉

Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.