Our diary #74

Een dagje later dan normaal, maar hier is hij dan eindelijk 😉 Our diary! Met een fotoshoot met onze meisjes, een dagje Amsterdam voor mijn blog en als afsluiter een weekendje weg met mijn (blog)vriendinnen…
Zondag besloot ik ineens dat ik foto’s wilde gaan maken met de meisjes. Alleen was het niet echt mijn dag bleek, want de locatie waar ik naartoe wilde bleek volledig uitgedroogd en dus niet fotogeniek. Na Emmi’s slaapje hebben we nog een poging gedaan in het bos bij ons in de buurt, maar mijn oorspronkelijke plan was behoorlijk mislukt en daar baalde ik wel even flink van…Maar gelukkig was mijn moeder mee om te helpen en dus hebben we nog wel wat mooie plaatjes kunnen schieten.  Kijk dit poppetje nou!Het viel niet mee hoor haha. Emmi liep steeds naar me toe. Maandag brachten we met z’n allen Aukje naar school en daarna reden we door naar de supermarkt. Emmi had een duidelijke voorkeur voor rijstwafels 🙂 In de middag werd ze moe en keken we even samen een filmpje. Toen ik ’s avonds naar bed ging trof ik Emmi zo aan. Dat kan toch niet lekker liggen? Dinsdag knutselde ik deze leuke traktaties in elkaar voor Emmi’s afscheid op de babygroep van het kinderdagverblijf. En ik maakte de foto’s voor de shoplog van Aukjes nieuwe kleren. Ik had na schooltijd een kenningsmakingsgesprekje met de juf van Aukje en we kregen deze kunstwerkjes mee naar huis. Ze is lekker fanatiek bezig! Eerder deze week schreef ik over de leukste tijdschrift abonnementen, en toevallig kreeg Aukje een dag later een proefexemplaar mee van de Bobo. Donderdag ging ik samen met Monique en Nicole naar de persdag van House of Rebels. Daar proefden we onder andere deze alcoholvrije Gin Tonic van Seedlips. En terwijl ik druk bezig was in Amsterdam, speelde Emmi lekker bij mijn ouders.

Nadat we bij Huse of Rebels waren geweest vertrokken we naar de opening van de nieuwe Stokke pop-up store in Amsterdam.Kijk nou wat een leuke kleuren!En tussendoor kreeg ik weer leuke foto’s van mijn moeder, Emmi was druk met het wijzen naar mijn foto haha. “Mama!” Zo schattig. Na schooltijd werd Aukje opgehaald en bij mijn ouders op het pleintje stonden een paar leuke attracties. Emmi vond het ook leuk!Wij sloten ondertussen ons dagje Amsterdam af met een blixembezoekje aan FS Agency (met dan aan lieve Miriam!)Vrijdag bracht ik Aukje naar school, om daarna nog even thuis op te ruimen, mijn tas in te pakken en te vertrekken… Maar daarover vertel ik nog niet teveel, dat lees je later deze week wel 😉 Fijne week weer!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.