Our diary #78

Wat een weekje was dit weer! Zou het nu dan echt de laatste zomerse week van het jaar geweest zijn? Wij gingen in ieder geval weer een keer op en neer naar Amsterdam, even naar de stad en de kindjes waren weer lekker veel buiten bij mijn ouders. 

“Ja hallo? Deze telefoon is kapot hoor mama, ik hoor niemand…” 😉 Maandag is onze boodschappendag en Emmi zag de scanner voor een telefoon aan haha. Gek ding!

Die avond gingen we op kraamvisite. Ik vind een cadeaubon alleen altijd een beetje saai om te geven, dus ik pakte hem leuk in met een mini kralenspiraal. Zo schattig!

Dinsdag dook ik even de stad in, op zoek naar iets voor onze Blog Challenge. Het lukte me niet om een outfit te scoren, maar ik kwam wel deze te lekkere pepernotenwinkel tegen. Jammie! Verder kwam een vriendin gezellig op bezoek met haar kindjes en probeerde ik wat te poetsen in huis. 

Woensdag mochten we weer naar Amsterdam. Dit keer voor het XL Unboxing event vol met het leuke speelgoed van L.O.L. Surprise, Poopsie Slime en de Ready 2 Robot! De kinderen werden prachtig geschminkt en het was een geweldig feest. Er waren drie verschillende kamers, eentje waarin Poopsie Slime centraal stond, eentje waar de L.O.L. surprises centraal stonden en eentje die draaide om de Ready 2 Robot. 

Er waren natuurlijk ook allemaal lekkere hapjes en drankjes. 

Er was een speciaal Poopsie Slime bad en een toiletpot. Daar moest ik natuurlijk ook even op poseren haha. 

En kijk deze ballenbak! Hij was groot en roze en helemaal voor Aukje alleen!

Aukje speelde even met het L.O.L. poppenhuis. Wat gaaf zeg! Als het aan haar had gelegen dan had ze hier de hele middag gestaan denk ik. Zo leuk! Maar helaas moesten we alweer op tijd vertrekken omdat we anders pas zo laat thuis zouden zijn. Toen we weer op station Eindhoven kwamen haalden we even een frikandel uit de muur (nieuwe traditie haha) en reden we terug naar huis. 

Donderdagochtend stond er een mysterieus schaaltje in de klas. De kinderen mochten ruiken en raden wat het was. De meeste kinderen wisten het niet volgens mij. Gelukkig maar, anders moest ik nog een snelcursus specerijen herkennen aan gaan bieden deze vakantie 😉 

Donderdag mocht ik weer werken en bracht ik Emmi naar opa en oma. 

Daar gaf ze een fijn concertje weg.

En trakteerde ze iedereen op haar stralende lach. 

Lekker spelen met de koekvormpjes van Albert Heijn. 

En favoriet bij opa en oma, de speeltuin!

Even van het uitzicht genieten. 

Rode wangen van de inspanning. 

’s Avonds trof ik Aukje zo aan. We twijfelden of we het bedhekje weg konden halen, maar blijkbaar is dat nog te vroeg haha.

Vrijdag werkte ik weer en maakte ik dus geen foto’s. Aukje ging met haar oma naar de bioscoop en ’s avonds mocht ze met haar andere opa en oma de lichtjesroute rijden. Zaterdagochtend had ik dus maar één kindje. Emmi speelde met een doosje met kleingeld van Aukje, super grappig. Soms hebben ze gewoon echt geen speelgoed nodig. 

En ondertussen maakte Aukje haar Poopsie Slime bij oma. 

En ving ze visjes. 

En bakte ze koekjes. Ze had het maar druk!

In de middag gingen we nog even op bezoek bij mijn jarige oom. Mijn oom en tante hebben twee ganzen en Aukje mocht ze brood voeren. Emmi vond ze maar eng hihi.

Vandaag mag ik een extra dagje werken op de Hoeve en de rest van de week is het lekker vakantie voor Aukje. We gaan een dagje naar Billy Bird Hemelrijk, ik ben dinsdag jarig, ik heb een gezellige afspraak met oud collega’s, heel misschien gaan we naar Lego World en dan is de week alweer bijna om haha. Hopelijk is er ook nog tijd om eens rustig met Aukje te knutselen, want we hebben nog zoveel nieuwe dingen liggen die we uit mogen proberen.

Heb jij nog leuke plannen voor deze week?

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.