Our diary #91

En weer een week voorbij. Deze week werkte ik extra op de Hoeve, ging ik lekker wandelen met Emmi en verfde ik mijn haren rood… 

Zondagochtend, lekker thuis spelen. Ik heb ontdekt dat Emmi de kleding van Aukje van twee jaar geleden past haha, dus voorlopig hoef ik niet meer te shoppen voor haar. 

Maandag is Maikel vrij, kijk ze nou samen zitten, zo lief! Beste vriendjes die twee hoor (of moet ik partners in crime zeggen? 😉 )

Aukje was een beetje moe na schooltijd en had hoofdpijn. Vervolgens lag ze nog voor 17.30 uur te slapen op de bank en om 18.00 uur heb ik haar maar naar bed gebracht. 

Dinsdag was het droog dus ik besloot een stukje te gaan wandelen met Emmi. Ik doe dat bijna nooit, maar heb het voornemen om het vaker te doen want Emmi vond het heerlijk!

En op de terugweg viel ze lekker in slaap. Ik had de kinderwagen meegenomen omdat ik het eerste stuk over het fietspad moet lopen. Dat is nogal een flink stuk, dus vind ik het niet veilig als Emmi zelf loopt. Het begin en het einde mocht ze dus in de wagen en in Brandevoort zelf kon ze lekker lopen (en op elk bankje gaan zitten dat we tegenkwamen haha). Ze wilde haar eigen wantjes niet aan, maar mijn handschoenen vond ze wel leuk. 

Thuis!

Emmi sliep nog dus ik besloot om haar in de tuin verder te laten slapen. Als ik haar eruit zou halen dan zou ze wakker worden en binnen was het natuurlijk veel te warm met haar sjaal, muts en winterjas. Toen ik even later naar buiten keek werd ze net wakker, timing!Even lekker chillen op de bank. 

Emmi vindt het heerlijk om lekker te rommelen. De laatste tijd speelde ze ook steeds vaker met het barbiehuis, dus die hebben we weer naar beneden gehaald. 

Lekker samen met een vriendinnetje inrichten. 

En in de middag nog even buitenspelen. 

Lekker op de wipwap. 

En donderdag samen naar school. Gezellig samen een boekje lezen in de kring. 

Daarna breng ik Emmi naar mijn ouders. 

Na schooltijd komt Aukje ook. 

Er wordt flink gekleurd. 

En gespeeld. 

Haha gekke druif!

Vrijdag werkte ik weer en ’s avonds hadden we een gezellige borrel met het personeel op de Hoeve. Ik kocht voor iedereen een kleinigheidje. 

We speelden een spel en het winnende team mocht als eerste een cadeautje uitkiezen. Het was gezellig en iedereen vond het volgens mij leuk, geslaagde avond dus!

Zaterdag mocht Emmi even een filmpje kijken terwijl ik onder de douche sprong. 

Aukje wilde krullen, net als mama, dus ik probeerde iets uit… 

Onze boekenwurm kroop weer lekker op de bank. 

En omdat Maikel eerder deze week zijn enkel verzwikte (waarschijnlijk een klein scheurtje in zijn enkelband) hadden we afgesproken dat ik voor hem zou werken op de Hoeve en hij bij de kindjes zou blijven. Kon hij net wat rustiger aan doen. 

Toen ik tussendoor even kwam kijken trof ik Emmi zo aan haha. Heerlijk kind!

Vandaag hebben we een verjaardag, maandag ga ik naar een leuk event voor mijn blog en de rest van de week hebben we nog een verjaardag, mag ik weer een extra dag werken op de Hoeve, heb ik nog een date met een vriendin en ga ik gezellig met Aukje naar Ernst en Bobbie. Weer een gezellig druk weekje dus!

Fijne week weer!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.