Plog dinsdag 12 januari

Ineens dacht ik er weer aan, tijd voor een plog. Wat doen wij nu eigenlijk op een dag thuis? Nou, stiekem best veel πŸ™‚

Gisteren wilde Aukje weer een keer met een vriendinnetje afspreken, dat mocht, maar dat betekende wel dat ze op tijd aan haar schoolwerk moest beginnen want dat moest eerst af. Terwijl ik alle spullen vast klaar legde…

Aten de meisjes nog even een boterham voor de televisie.

“Mama, mag ik er nog één?”

Ontbijtjes op, tanden gepoetst, kleren aan, tijd om aan het werk te gaan. Ik ernaast met de laptop, wat foto’s bewerken tussen het helpen door.

Nog vol goede moed hier πŸ˜‰

Emmi ging ondertussen op boeventocht…

We werken de planning van school meestal gewoon van boven naar beneden af. Zo zit er voldoende afwisseling tussen het werken op de computer en op papier.

Poging twee om Emmi even stil te houden. Met blauwe bessen voor Frozen 2.

Ondertussen zette ik deze leukerds op de oplader.

Huiswerk, huiswerk, huiswerk…

Tja en toen had Emmi een ongelukje. Ik zat op de wc en Emmi moest ook. Ze ging naar boven maar was niet snel genoeg en had daardoor vlak voor de wc een plasongelukje. Oeps. Even lekker afgespoeld onder de douche en met schone kleren weer lekker verder spelen met het barbiehuis.

Klaar met het schoolwerk! Precies op tijd voor het telefoontje met de juf. Even tijd om te kleuren en daarna mocht Aukje even tien minuutjes met de juf bellen.

Lunchtijd! Inmiddels was er een vriendinnetje van Aukje bij, dus lekker de speelschuur in met z’n allen.

Terwijl de meisjes speelden, kon ik wat werken op mijn laptop. Fijn!

Even knuffelen met mijn moppie in de ballenbak.

Samen van de glijbaan! Al was Emmi al weg voordat ik ΓΌberhaupt zat haha.

Etenstijd. Culinair hoogstandje weer hoor, ben ik goed in.

Blurry but perfect, even met z’n allen chillen op de bank voor bedtijd. Emmi bij mij op schoot, Aukje als een charmante dame (not!) en Maikel met zijn Slimpie sokken haha.

En toen was het bedtijd. Kleertjes voor de volgende dag klaarleggen, plassen, wassen, tandenpoetsen en lekker slapen. Nou ja, de kindjes dan. Ik maakte nog even deze plog, keek de persconferentie, en genoot daarna van een rustig avondje bankhangen. Fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.