Emmi’s traktatie op het kinderdagverblijf

nijntje traktatie

Het is alweer een paar dagen geleden, maar afgelopen zaterdag werd Emmi alweer één jaar, en daarom mocht ze trakteren op het kinderdagverblijf. En omdat ze op een groep zit met baby’s van nul tot anderhalf jaar, besloot ik om het dit keer simpel te houden en een Nijntje traktatie te maken…

Als er iets is wat ik heb geleerd in de afgelopen vier jaar dat ik moeder ben, is dat ik het mezelf vooral niet te moeilijk moet maken wat betreft traktaties (heb ik de eerste jaren namelijk wel gedaan en dat was me toch een werk!). Maar ik vind het nou eenmaal leuk om iets leuks te trakteren, dus ik probeer er toch altijd wel iets van te maken. Toen Aukje één werd trakteerde ze schaapjes, gemaakt van rijstewafels. En hoewel ik de schaapjes nog steeds erg leuk vind, was het stiekem toch best wel veel knipwerk. Dus ik besloot om hetzelfde principe aan te houden, maar dan iets simpeler. Ik ging voor een Nijntje traktatie.

traktatie 1 jaar

En dus pakte ik wederom rijstewafels in met vershoudfolie. Vervolgens heb ik met zwarte stift, op wit papier konijnenoren getekend. Deze heb ik uitgeknipt, achter de rijstewafels geplakt en nadat ik er nog twee ogen en een mondje op had getekend waren mijn Nijntjes al klaar. Zo simpel kan het zijn. En toch een leuk resultaat, vind ik zelf dan 😉 (al zien die baby’s daar natuurlijk niks van, maar goed). Omdat ik het ook altijd wel leuk vind om nog een klein cadeautje te geven, pakte ik voor alle kindjes nog een kartonnen mini boekje van Woezel en Pip in. Emmi is dol op boekjes, dus hopelijk vinden de andere kindjes het ook leuk.

nijntje traktatie

Voor de juffen pakte ik twee kleine flesjes met prosecco in, met een reepje Toblerone erbij. Altijd lekker toch? Nu kunnen we er weer een half jaar tegenaan, want dan neemt ze afscheid van deze groep en daar hoort natuurlijk ook weer een traktatie bij… 😉 Ben jij nog op zoek naar een leuke traktatie? Kijk dan zeker even op mijn Pinterest bord, want daar pin ik regelmatig de leukste traktaties.

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

baby traktatietraktatie baby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.