Vaderdag cadeautip *

armband heren

Vaderdag staat alweer voor de deur! En hoewel je met moederdag overal reclames ziet voor de leukste moeder-dochtercadeaus, zie je eigenlijk nergens een vader-zooncadeau. Maar die zijn er dus wel!

Vaderdag

Zondag 20 juni is het alweer zover, vaderdag. Dit keer mogen niet de mama’s, maar juist de papa’s een keer blijven liggen ’s ochtends en worden zij verwend met een ontbijtje op bed. Waarschijnlijk maken de kinderen nog iets leuks op school of het kinderdagverblijf en verwennen ze papa die zondag met wat extra knuffels en kusjes en met een beetje geluk ook nog met een ingestudeerd gedichtje. Heerlijk toch!

Uitpuilende kastjes

Voor sommige mensen is dit genoeg verwennerij en weer anderen willen er nog wel graag een gekocht cadeautje bij geven. Alleen is het voor veel mensen best moeilijk om een leuk cadeautje te bedenken, de sokken, – en onderbroekenlade is wel vol genoeg inmiddels, de gereedschapskoffer puilt uit en ook de keukenkastjes staan al vol met mokken. Tijd om eens iets anders cadeau te geven.

armband graveren

Armband graveren

Onze meiden mogen altijd zelf iets uitzoeken in de winkel. Ze komen dan vaak met de meest nutteloze cadeaus, waarvan zij denken dat papa er wel blij van wordt. Ik hou ervan! Maar omdat de verjaardag van mijn man altijd bijna tegelijk met vaderdag valt, zoek ik in deze periode ook altijd zelf nog wel iets leuks uit. Iets waar hij wel echt iets aan heeft. Dit jaar lieten we een armband graveren. Een stoere, gevlochten armband met onze namen op de bedels gegraveerd. Hij draagt op vrije dagen graag wat leren armbandjes en volgens de kinderen “denkt papa dan aan ons als hij naar PSV gaat”.

Vader & Zoon armbanden

Terwijl we het cadeautje aan het uitzoeken waren kwam ik nog meer leuks tegen. Iets waar ik zelf niks aan heb, want we hebben geen zoons, maar naast alle moeder-dochtersieraden zijn er nu ook vader-zoonarmbanden. Te leuk toch! Zo’n stoere gevlochten leren armband voor heren en dan dezelfde in mini variant en dan natuurlijk met de naam van papa erop, of laat er een ‘vader’ en ‘zoon’ op zetten. Overigens kunnen deze armbanden natuurlijk ook heel goed voor dochters en je kunt zelf kiezen wat je erop laat graveren dus je kunt er alle kanten mee op.

Echt van de kinderen

En tot slot is het natuurlijk het allerleukste als de kinderen het cadeau ook zelf in hebben gepakt. Laat ze zelf inpakpapier maken (of laat ze zelf een effen rol inpakpapier versieren) en laat ze het maar eens zo mooi mogelijk inpakken. Laat de kinderen nog een mooi portret van papa maken als finishing touch en als papa dan ook nog mag kiezen wat het avondeten wordt, kan zijn vaderdag in ieder geval niet meer stuk. Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.