Help ik kan niet kiezen!

Gisteren bedacht ik me ineens dat het misschien wel fijn zou zijn als ik voor Aukje alvast nieuwe schoenen zou kopen, want nu de eerste zonnestralen zich hebben laten zien volgen er vast meer de komende tijd. Maar welke schoenen zijn nou het leukste? Help jij me kiezen?

Toegegeven, Aukje haar laarsjes kunnen best nog met deze temperaturen. Maar misschien is het toch wel fijn om alvast een wat minder winterse schoen in huis te hebben, want je zal maar net zien dat het straks in mijn kraamweek ineens 20 graden wordt en dan heeft ze alleen maar warme laarsjes om aan te trekken. Dus ik ging eens op jacht op internet maar al snel kwam ik erachter dat ik eigenlijk helemaal niet weet wat ik wil. De afgelopen jaren heeft Aukje steeds hoge All Stars gehad, wat ik nog steeds erg leuk vind, maar wordt het niet eens tijd voor iets anders?Ik hou zelf wel van een rustigere sneaker, die passen (bijna) overal bij namelijk. En zo kwam ik bij de volgende schoenen terecht:

  • Deze lage All Star (Converse) schoen. Tot nu toe hebben we steeds de hoge variant gehad, dus voor de afwisseling is de lage misschien wel een keer leuk? Kost € 43,95.
  • Een stoere Adidas schoen met gouden strepen. Stoer maar toch meisjesachtig door het goud. Deze schoen kost € 54,95.
  • Deze gouden Laura Biagiotti sneaker is toch ook wel een grote kanshebber. Net even wat anders, toch een neutrale kleur maar niet tè. Kost € 47,95.
  • Dan heb je ook nog deze erg gave Vingino sneaker, alleen is deze wel erg aan de prijs… Kost € 79,95 maar daar heb je dan wel een zilveren tijgerprintje voor 😉
  • Of ga ik toch voor veilig en vertrouwd, voor de hoge witte Converse sneaker. € 43,95.

Welke schoen zou jij kiezen en waarom? Ik hoor het graag!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.