Hoe kleed jij je voor een avondje uit? *

Ik vind het heerlijk om met vriendinnen op stap te gaan. Naar een festival, terrasje of gewoon ouderwets naar de kroeg. Op zulke dagen besteed ik net wat meer aandacht aan mijn uiterlijk dan normaal, maar de grote vraag blijft toch elke keer weer, wat trek ik aan? Een jurkje, rokje of toch maar een broek…?

Veel vrouwen vinden het, net als ik, leuk om zo nu en dan een avondje uit te gaan met vriendinnen. Op zulke avonden besteed je waarschijnlijk net wat meer aandacht aan jouw uitstraling voordat je vertrekt. Helaas vinden veel vrouwen het moeilijk om zich leuk te kleden voor een avondje uit. Geldt dit ook voor jou? Misschien heb je iets aan deze tips…

Trek een jurkje aan

Draag je in het dagelijks leven eigenlijk altijd een spijkerbroek? Dan zie je mogelijk niet in waarom je voor een avondje uit ineens iets anders aan zou trekken. In een simpele jeans kun je namelijk ook prima een avond op stap. Toch kun je overwegen om eens een jurkje aan te trekken. Doordat benen niet bedekt worden in een jurkje, geven ze jou een hele andere uitstraling.

Helaas vindt niet iedere vrouw het fijn om een groot deel van haar benen bloot te geven. Gelukkig hoeft dit ook niet, want jurkjes zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Denk daarom niet direct dat je in een weinig verhullende jurk op stap moet. Er zijn namelijk ook jurkjes die tot net boven jouw knieën komen. Je kunt zelfs een lange jurk kopen. De onderkant van zo’n jurk komt vaak tot jouw enkels. Met zo’n jurk is er niet of nauwelijks been te zien. 

Onderkleding

De bovenkleding is het eerste wat mensen zien als ze jou tegen het lijf lopen. Toch is het leuk om ook aandacht te besteden aan jouw onderkleding als je een avondje uit gaat. Vind je het te koud voor een jurkje? Dan betekent dit niet direct dat je maar een broek aan moet trekken, want je kunt namelijk ook een panty dragen. Een panty houdt jouw benen wat meer warm en daarnaast is het op een avond uit vaak warm genoeg.

Lingerie

Vergeet ook je lingerie niet als je op stap gaat. Dat klinkt misschien heel erg logisch, maar dat is het niet. Wil jij jeezelf op een avond uit sexy en zelfverzekerd voelen? Zoek dan lingerie uit waar jij jezelf fijn in voelt. Voel jij jezelf mooi? Dan straal je dat ook uit!

Kies bijpassende schoenen

En tot slot is jouw outfit voor een avondje uit niet compleet zonder bijpassende schoenen. Draag je een jurkje? Dan wil je hier mogelijk hakken onder dragen. Dit is een optie, maar ook een risico. Je moet immers enkele uren op jouw hakken staan. Wil je daarnaast ook dansen? Draag dan alleen hakken als je hier geen zere voeten in krijgt. Als dit wel het geval is, kun je beter schoenen aantrekken die fijn zitten. En tegenwoordig is er voor bij elke outfit wel een leuke en bijpassende sneaker te vinden, dus zo heb een een leuke avond zonder zere voeten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.