Mommy and me outfits voor moeders, dochters en zonen!

mommy and meVorig jaar schreef ik over mommy and me dresses, oftewel matchende jurken voor moeder en dochter. Toen waren er nog niet zo heel veel winkels die moeder en dochter kleding verkochten, maar tegenwoordig zie je ze steeds meer, zo leuk! En bij deze winkel verkopen ze zelfs matchende kleding voor moeders, dochters en zonen!

Hoe leuk is het als je de kleding van je kinderen kan matchen met die van jou! Bij Billy & Lilly verkopen ze super leuke en hippe, matchende kleding. Niet alleen voor je dochter, maar ook voor je zoon! is overigens niet gesponsord, maar puur mijn eigen enthousiasme 😉 Ik zag deze leuke foto laatst namelijk laatst bij lief blogvriendinnetje Monique, en vond het zo ontzettend leuk dat ik meteen op onderzoek ben uitgegaan.Om te beginnen deze leuke jersey tuniekjes. Helaas is Aukjes maat uitverkocht, anders had ik deze zeker gekocht! Leuk met een legging als het nog wat kouder is buiten en leuk met blote benen voor de zomer. 
En van dezelfde stof hebben ze ook dit stoere jongens shirt. Lekker matchen samen. Hetzelfde maar toch anders.

mommy and me

Of deze mooie groene set. Matcht perfect samen, maar toch nog genoeg verschillen zodat je zoontje het ook nog leuk vindt haha. Met de “M” van mommy op de jurk.

En natuurlijk ook een matchende dochter jurk 🙂 

Dan hebben ze ook dezelfde set in het grijs.
Maar dan met deze leuke jongens trui. Wederom matchend door de materialen en kleuren, maar toch verschillend genoeg zodat de jongens het ook nog leuk vinden 😉 

Ik vind het alledrie ontzettend leuke sets en ga de site zeker in de gaten houden de komende tijd. Wie weet heb ik geluk en komt Aukjes maat opnieuw binnen…

Wat vind jij van deze mommy and me outfits?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.