Aukje in lief! lifestyle

Lief!Vorige week kregen we van lief! lifestyle een ontzettend schattig setje kleding opgestuurd. Ik vind lief! een erg leuk merk en op Aukjes kamer zijn dan ook al verschillende kussentjes en fotolijsten van lief! lifestyle te vinden. Nu konden we dus een mooi kleding setje aan onze collectie toevoegen.

Lief! lifestyle is een merk dat bestaat sinds 2005. Ik heb het altijd al een ontzettend leuk (kinder) kledingmerk gevonden, maar tegenwoordig hebben ze naast de leuke kleertjes ook een uitgebreide webshop met speelgoed, (dieren)accessoires, meubels, behang, textiel en nog veel meer! De moeite waard om even een kijkje te nemen. Lief!Het setje dat wij van lief! kregen bestond uit een jurkje met een bijpassende legging. De jurk is grijs met in het midden op de borst een hart, gemaakt van allemaal kleine roze hartjes. Precies volgens de stijl van lief!. Ook staat er met sierlijke witte letters lief! opgeschreven.Lief!De legging is roze en past goed bij de roze hartjes op de jurk. Onderaan de legging is een mooi detail gemaakt, een fuchsia roze hartje met wederom het merk lief! erop. Erg leuk! Ook zijn de pijpjes van de legging afgewerkt met een mooi randje. Eigenlijk zonde om in een laars te stoppen in de winter! Lief!Tijd om het setje aan te trekken… Het jurkje zat nog wat ruim, maar de legging paste precies. Ik heb er zelf nog een sjaaltje bij om gedaan, omdat ik dat altijd erg leuk vind staan, maar ook zonder sjaaltje is het een leuk setje. Zoals je ziet was Aukje er erg blij mee. De kwaliteit van de stof is goed, je ziet dat het (ook na meerdere keren wassen) mooi blijft.

Het jurkje is o.a. hier te koop en nog volop beschikbaar in maat 56 tot en met 116. De legging is helaas niet meer verkrijgbaar, maar hier zijn nog wel andere leuke bijpassende leggings en maillots te vinden.

Heb jij wel eens iets gekocht van lief! lifestyle?

product

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.