Twinnen met je dochter(s) voor weinig geld

moeder dochter kleding

Twinnen met je dochter, jaren geleden schreef ik er al over maar toen was er helaas nog niet zoveel keuze. Maar nu heb ik een winkel ontdekt waar je geweldige moeder – dochter jurkjes kunt kopen voor weinig geld!

Ik val maar gewoon meteen met de deur in huis, bij Ter Stal! En nee, dit is geen gesponsord artikel maar ik kwam dit gisteren toevallig tegen en vond het te leuk om niet te delen. Leuke zomerjurkjes in kinder – en volwassen maten en er is ook een setje met een rokje en bijpassend shirt. Zo ontzettend leuk!

moeder dochter jurk
Bron: TerStal.nl

De items zijn nog niet direct te bestellen, maar je kunt ze pre-orderen. Sommige items zijn volgende week leverbaar en anderen pas vanaf 2 juli, maar ze zijn zo ontzettend leuk dat het het wachten wel waard is hoor.

moeder dochter kleding
Bron: TerStal.nl

Ik moet me in ieder geval ontzettend inhouden om niet alles te bestellen, maar als alle items ook nog in maat 104 komen en ik dus met beide dames kan twinnen, sta ik niet meer voor mezelf in hoor. Dan kan het zomaar zijn dat je ons binnenkort alledrie in dezelfde jurk(en) voorbij ziet paraderen.

Twin jij wel eens met je kind(eren)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.