Shoplog + Aukjes kerstoutfit

kerstoutfitOops I did it again… Ik ben toch weer gaan shoppen voor mijn meisje haha. Maar ze is ook echt enorm gegroeid de laatste tijd. Maatje 92 paste niet meer dus we gingen op zoek naar maatje 98. Ook kocht ik een mooie kerstoutfit voor Aukje. 

kinderschoenenAlweer een paar weekjes geleden kocht ik bij Scapino deze leuke laarsjes en lekker warme pantoffels voor Aukje, Het was sale dus ik betaalde maar €20, voor de schoenen, geen geld!sokkenBij Primark kocht ik deze leuke sokken en maillots. Later kocht ik er ook nog een set van drie effen maillots bij, in de kleur off-white. kerstoutfitBij de Zeeman kocht ik deze schattige maillot met rendierhoofden. Omdat Aukje verder niks in die kleur rood had, kocht ik er bij de Primark een rood vestje bij. En klaar was Aukjes kerstoutfit. Dacht ik…kerstoutfitMaar toen kwam ik dit leuke Quapi jurkje tegen, ik was meteen verkocht. Het staat haar ook zo leuk! Het sjaaltje is los, dus als het te warm wordt dan kan dat ook nog af eventueel. Sorry rendier maillot, jullie moeten echt plaats maken voor dit Quapi jurkje…kerstoutfitEerder schreef ik al over de leukste kerstoutfits voor je peuter en sinds toen kon ik dit jurkje niet meer uit mijn hoofd krijgen. Ik moest en zou hem hebben, dus ik bestelde hem. Maar eenmaal aan merkte ik al meteen dat dit jurkje veel te warm is voor Aukje. Hij is ontzettend leuk, maar ik ga hem toch terug sturen.

Ik heb me nog keurig ingehouden hè 😉 Aukje is al klaar voor kerst, ik nog niet helaas. Ik was eigenlijk niet van plan om zelf ook nog iets nieuws te gaan kopen, maar… Niet gelukt haha. Daarover binnenkort meer.

En jij, ben jij al klaar voor kerst? En je kind(eren) ook?

P.S. Vanmiddag om 13.00 uur komt er nog een blog online. Vergeet niet om dan nog even een kijkje te komen nemen!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.