Shoplog Primark!

shoplog primarkToen ik binnenkwam dacht ik dat ik binnen tien minuten weer buiten zou staan, maar ik hield vol en zette mijn speurneus op. Tussen de bergen rommel en ongeorganiseerde kledingrekken vond ik dan toch nog wat leuke items voor Aukje…

Vorige week zei ik al dat ik deze week naar de Primark zou gaan. Meestal zorg ik dat ik op een dinsdag of woensdag meteen rond openingstijd voor de deur sta, zodat het nog lekker rustig is. Dit keer was ik iets later, om 10.30 uur. Ik kwam de Primark binnen en zag dat het wat drukker was dan normaal, maar nog niet extreem druk. We liepen meteen door naar de kinderafdeling, want voor mezelf probeer ik daar niet eens om iets leuks te zoeken. Ik kan gewoon niet zo goed tegen zo’n chaotische winkel, daarom heb ik ook zo’n hekel aan shoppen in de uitverkoop.

Maar goed, eenmaal op de kinderafdeling leek het wel alsof er uitverkoop was geweest, wat een bende! Alles lag overhoop, hing door elkaar en in de rekken waar Aukjes maat zou moeten hangen hing überhaupt bijna niks meer. Toen ik ernaar vroeg bij een medewerkster zei ze dat het gisteren (maandag) erg druk was geweest… Oké… Ik heb ook in een kledingwinkel gewerkt, maar wij gingen ’s avonds toch echt niet naar huis voordat de winkel weer netjes opgeruimd en aangevuld was, maar goed. Eigenlijk wilde ik meteen weer omdraaien, maar Aukje had toch echt wat goedkopere kleertjes nodig (voor het kinderdagverblijf en om lekker in te kunnen spelen) dus ik verzamelde al mijn moed en dook in de zooi…shoplogGelukkig werd mijn moed beloond 😉 Ik kocht deze stoere maar toch ook lieve pet (€ 4,-), fijn om Aukjes snoetje te beschermen tegen de zon. Aukje is dol op zonnebrillen dus deze bril van € 1,50 kon ik ook niet laten liggen en een basic (gebroken) wit vestje van € 6,- kon ook niet ontbreken in haar kledingkast. Haarspeldjes zijn van die fijne dingen die altijd kwijt zijn, dus ik kocht dit setje van twaalf stuks voor € 1,50.  shoplogToen zag ik dit setje hangen. Een grijs tuniekje met witte stippen en lieve applicaties. Erbij zat een roze legging met een konijntje erop. Eigenlijk hou ik niet zo van diertjes of poppetjes op kleding, maar dit kon nog net 😉 Te koop als setje en kost € 7,-. Het vestje vond ik wel schattig als soort huispak. Aukje loopt het liefste de hele dag in haar pyjama of huispak rond, dus dit vestje gaat ze erg veel dragen! We hebben zelf nog een prachtige joggingbroek die er volgens mij goed bij past… Het vestje kost ook € 7,-. shoplogAls laatste nam ik een blauw tuniekje met bijpassende geel met wit gestreepte legging mee. Dit setje kost ook € 7,-. En een lekker luchtig zomerjurkje, donkerblauw met witte hartjes, Super schattig en echt een heel dun stofje dus ideaal voor warme, zomerse dagen.

Wat mij betreft is Aukje klaar voor de zomer, hopelijk werkt het weer dan vanaf nu ook weer een beetje mee!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.