Shoplog Primark augustus ’15

Shoplog PrimarkIk hoor jullie bijna denken, alweer een shoplog? Ja inderdaad, alweer een shoplog! En eigenlijk had ik dit afgelopen woensdag allemaal al geshopt, maar omdat ik niet twee shoplogs zo dicht achter elkaar wilden posten, komt hij nu pas online. Kijk mee naar onze Primark aankopen…

Shoplog PrimarkOmdat we bijna op vakantie gaan, wilde ik nog een paar luchtige zomerjurkjes kopen. Ik zag deze hangen en voor € 3,50 hoefde ik er niet lang over na te denken. Helaas vond ik dit het enige leuke printje, dus ik denk dat ze deze jurk veel zal dragen haha.Shoplog PrimarkDit setje vond ik ook schattig! Een dun en luchtig tuniekje met een bijpassende legging. Als set € 3,-.Shoplog PrimarkEn deze vind ik nog schattiger! Met flamingo’s! Ook een setje voor maar € 3,-. Super lief, ik ben benieuwd hoe het haar zal staan.Shoplog PrimarkNiet voor de vakantie maar toch erg leuk is deze trui. Knalroze met witte hartjes. Hij was er ook in het gebroken wit met roze hartjes. Omdat ik kleurtjes altijd zo leuk vind staan bij Aukje nam ik deze mee. Hij kost € 9,-.Shoplog PrimarkEn als laatste nam ik dit korte ribbroekje met bijpassende maillot mee. Ook alvast voor het najaar. Als set te koop voor € 10,-. Leuke blauwe longsleeve of trui erop en ze staat er weer mooi op.

Tot zover de shoplog van de Primark. Toen Aukje nog een baby was ben ik er al twee keer eerder binnen geweest, maar ik kon er nooit slagen. Nu ze een grotere maat heeft is er veel meer keuze en hangen er ook (in mijn ogen) leukere dingen bij. Vakantie is altijd maar slecht voor mijn portemonnee haha, dan ga ik veel teveel shoppen 🙂 .

Hebben jullie wel eens iets bij de Primark gekocht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.