5x fijne trends voor het nieuwe jaar *

Charlotte Habraken

Het wordt kouder en eerlijk is eerlijk, nu we nog zo weinig dingen kunnen doen kruip ik het liefste elke dag met mijn fleecevest onder een dekentje op de bank. Maar omdat je jezelf echt beter voelt als je een beetje moeite doet om er leuk uit te zien, heb ik 5 fijne trends voor het nieuwe jaar op een rijtje gezet.

Retro sneakers

Laten we meteen maar beginnen met de fijnste trend wat mij betreft, de sneakers. Nou kunnen sneakers natuurlijk altijd, maar vooral de retro sneakers komen weer helemaal terug. De New Balance sneakers passen perfect bij deze trend, met hun ronde neuzen en felle kleurtjes kunnen ze eigenlijk ook bij elke outfit. Wil je liever een iets minder opvallende sneaker? Dan passen de Hogan sneakers misschien beter bij jou. Iets rustigere kleuren, maar alsnog keuze genoeg. Sommige van deze sneakers passen ook nog perfect bij de trend van afgelopen jaar, de dad sneakers.

Wijde jeans

Nog zo’n oude trend die weer terugkomt, en die ook perfect aansluit bij de retro sneaker, de wijde jeans. Afgelopen jaar kwam de bootcut jeans weer terug (jeej, dit is altijd mijn favoriete jeans gebleven) maar dit jaar mag het allemaal nog net een tikkeltje losser en wijder. Stiekem vind ik deze trend ook wel bij dit jaar passen, lekker comfy en dus perfect om mee op de bank te hangen. Zelf vind ik dit niet zo’n flatterende trend, maar het zit natuurlijk wel heerlijk. Als wijde broeken dus helemaal jouw ding zijn, heb jij geluk het nieuwe jaar πŸ˜‰

Hoge laarzen

Yes, eindelijk een trend die ook bij mij past. Waar de eerste twee trends voor het nieuwe jaar niet zo bij mijn smaak en stijl aansluiten, past deze juist perfect bij mij! En laat ik al mijn hoge laarzen van jaren geleden nog gewoon hebben, jeej! EΓ©n blik op mijn kast met schoenen vertelt me dat ik al helemaal klaar ben voor deze trend. Sterker nog, afgelopen kerst droeg ik voor het eerst sinds jaren weer hoge laarzen en ik kreeg van iedereen complimentjes. Zelf vond ik het ook weer erg leuk staan, een stukje vrouwelijker, misschien ook wel wat meer sexy. Erg leuk in ieder geval dus hiermee kan ik zeker uit de voeten de komende tijd.

Kleur

Hoewel ik stiekem aanvoerder ben van team zwart, probeer ik komend jaar maar eens in de trend mee te gaan en wat meer kleur aan te schaffen. Vooral felle kleuren, felroze, knalrood, kobaltblauw en oranje komen weer helemaal terug. Toevallig heb ik zelf nog een knalrode blazer in de kast hangen waar ik na het lezen van deze trend weer helemaal opnieuw verliefd op ben geworden. Toch maar weer wat vaker voor kleur kiezen de komende tijd dus, hoe verleidelijk het veilige zwart ook is.

See through

En tot slot, weer een tikkeltje sexy, het see through blijft in het nieuwe jaar. Mesh tops waren alweer een tijdje terug, maar ook in 2021 blijft dit nog gewoon. Voor nu misschien een beetje frisjes, maar het staat altijd feestelijk vind ik. Ook mag je bh weer worden gezien. Niet iedereen vind dit een fijne trend en wellicht is het wat overdreven om deze twee met elkaar te combineren, maar kies wat het beste bij jou past en waar jij je het fijnste in voelt. Ik kocht laatst bijvoorbeeld een prachtige bh die bij sommige kleding net wat zichtbaar is. Niet op een ordinaire manier, maar net dat mensen zich af gaan vragen of het bij de top hoort, of dat ik er misschien iets onder aan heb. Ik hou er wel van!

Welke trend voor het nieuwe jaar past het beste bij jou?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.