Twinnen met je dochter: aan het zwembad! *

protest bikini

Ik ben gek op twinnen met mijn meiden, al doe ik het eigenlijk veel te weinig. Maar nu heb ik ontdekt dat je ook kan twinnen in bikini! Hoe leuk is dat?! Dus ik heb alvast 6 super leuke twinnende setjes bij elkaar gezocht en ik ben daarbij de vaders niet vergeten…

Twinnen

Als je mij al langer volgt dan weet je dat ik gek ben op twinnen met mijn meiden. Maar wat is dat nou eigenlijk, twinnen? Het is heel simpel, het dragen van (ongeveer) dezelfde kleding. Bijvoorbeeld allebei dezelfde jurk, of hetzelfde rokje. Zo hadden mijn meiden met Kerst 2018, allebei hetzelfde kledingsetje aan en ik kocht er voor mezelf hetzelfde t-shirt bij. Zo waren we hetzelfde, maar toch net een beetje anders. Ik vind dat zo leuk, en de meisjes ook gelukkig 😉

protest bikini

Twinnen aan het strand

Sommige mensen vinden het wel leuk om te twinnen met hun zoon of dochter, maar vinden dezelfde kleding net een beetje te ver gaan. Misschien is het dan wel heel erg leuk om een twinnende bikini te kopen? Twee dezelfde bikini’s, of zoals in deze voorbeelden, bijna hetzelfde. Dezelfde print maar net een ander model of kleurtje. Zo kan je toch twinnen maar is het net wat minder opvallend.

protest bikini

Mix and match

Wat zo fijn is aan de damesbikini’s is dat je bij de meeste varianten zelf nog kunt kiezen wat voor top of broekje je erbij wilt. Super fijn! Wil je graag halterbikini of een bikini met uitneembare cups? Een wat groter broekje of juist een wat kleinere? Geen probleem. Liever een tankini? Ook dat kan. Er is echt genoeg keuze en variatie mogelijk.

protest bikini

Ook voor vaders en zoons

En ook de mannen worden niet vergeten in dit verhaal hoor. Er zijn namelijk ook matchende zwembroeken te koop! Dus er is ook aan twinnende papa’s gedacht 😉 Er zijn overigens nog veel meer leuke zwembroeken te vinden op de site, dus mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe zwembroek is het zeker een aanrader om even een kijkje te nemen.

zwembroek protest

Korting

Nou is dit natuurlijk maar een kleine greep uit de flinke collectie badkleding die online staat. Veel nieuwe items maar ook zeker nog items in de sale. Mocht je nou iets leuks hebben gezien, vergeet dan niet om mijn kortingscode aukjeswereld10 te gebruiken. Deze code is geldig tot en met 30 juni 2020 en hiermee krijg je 10% extra korting op je aankopen. Toch leuk meegenomen!

Laat je het weten als je iets hebt gekocht? Vind ik leuk om te horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.