De leukste sneakers voor het voorjaar *

witte sneaker combineren

Ondanks dat we bijna geen echte winter hebben gehad, kan ik niet wachten op het voorjaar. Weg met die panty’s en warme winterlaarzen en hallo blote benen en fijne sneakers!

Sneakers

Als je het mij vraagt is de sneaker zo’n beetje de meest gedragen schoen van Nederland. We dragen ze zowel in de zomer als in de winter, onder een rokje, jurkje of onder een broek, met of zonder panty of maillot, een sneaker staat eigenlijk altijd leuk! Leuk weetje, het woord sneaker is afgeleid van het Engelse “to sneak around”, omdat je op sneakers dus heel stilletjes rond kunt sluipen. Weer wat geleerd vandaag 😉

Plateau sneakers

Zelf droeg ik eigenlijk zelden sneakers, sterker nog, vanaf mijn 15e (schat ik) droeg ik alleen maar dames laarzen met een hak. Ik vond dat beter bij mij passen en voelde me wat mooier met een hak. Dus terwijl al mijn vriendinnen gewoon op sneakers liepen, liep ik mezelf te pijnigen op hoge hakken. Met uitzondering van mijn plateau sneakers uit mijn Spice Girls tijdperk, maar die waren dan natuurlijk ook wel echt super stoer!

Niet meer weg te denken

En toch heeft er iemand een keer sneakers in mijn leven geïntroduceerd. Vraag me niet wie het was en al helemaal niet wanneer, maar nu zijn ze niet meer weg te denken uit mijn kledingkast. Het liefste draag ik ze elke dag en bij elke outfit. Ik heb dan ook verschillende exemplaren in mijn kast staan zodat ik altijd een matchend paar heb.

De leukste sneakers voor het voorjaar

Nu het langzaam aan weer beter weer wordt, wil ik mijn zwarte sneakers eigenlijk ook voorzichtig inruilen voor wat lichtere exemplaren. Ondanks dat ze beiden natuurlijk heel goed het hele jaar door gedragen kunnen worden, voelt het toch altijd een beetje alsof de witte sneakers meer voor de zomer zijn en de donkere vooral voor de winter. Nou heb ik bij Omoda al een aantal hele leuke sneakers gezien, zoveel dat ik eigenlijk niet zo goed kon kiezen welke ik nou het leukste vond!

sneakers omoda

Favoriet + schoonmaak tips

Als ik dan echt moet kiezen dan ga ik voor rechtsboven, wit en dus neutraal, met toch een panter detail. Tja die panterliefde blijft hoor 😉 Het nadeel van witte sneakers vind ik alleen dat ze zo snel vies worden, maar daar heb ik nog wel een paar fijne tips voor! Vervang op tijd je veters, die zijn namelijk vaak het meest vies. Wil je de sneaker zelf schoonmaken probeer dan eens witte azijn of babyshampoo. Succes gegarandeerd!

Sale

Mocht je nou nog op zoek zijn naar een leuk paar sneakers maar er niet teveel geld aan uit willen geven, kijk dan zeker even bij de sneaker sale bij Omoda. Wacht niet te lang, want niet alle maten zijn nog beschikbaar en nu zitten nog wat pareltjes tussen… Shop ze!

sneaker sale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.