Our favorites #1

Dat ene geweldige speeltje, die fijne verzorgingsproducten of dat gave nieuwe kledingstuk. In deze nieuwe rubriek zie je onze favorieten voorbij komen, zowel van Aukje als van Emmi en mij.

Eerder schreef ik al over mijn favoriete babyproducten, maar omdat ik wel vaker dingen heb of zie die ik graag met je wil delen en die niet altijd baby gerelateerd zijn, heet deze nieuwe rubriek “our favorites”, favorieten van Aukje, Emmi en mij. Ik heb het bij andere bloggers al vaker voorbij zien komen, meestal maandelijks, maar ik plaats steeds een nieuwe favorites als ik weer een paar leuke dingen heb verzameld die de moeite waard zijn om te delen. 

  • Slabbers van Zeeman. Als je baby nog niet kan zitten, dan is het best wel lastig om een slabber om te doen. De slabbers van Zeeman hoef je niet te strikken, maar trek je aan over het hoofd. De boord sluit mooi aan om het nekje en daardoor loopt er geen melk (of zever 😉 ) in de nek van je kleintje. Erg fijn! 
  • De brede hals flessen van Dr. Brown. We hebben zowel de standaard flessen als deze, maar ik vind deze flessen fijner in gebruik. Ze liggen lekkerder in de hand en ik heb het idee dat Emmi ze ook fijner vindt. 

  • Playgro schakelbare ringen. Op vakantie kregen we een ringenslinger van onze vrienden en hoewel ik in de eerste instantie niet helemaal begreep wat daar nou leuk aan was, had Emmi dat wel meteen door. De ringen hebben allemaal een andere kleur en structuur en zijn daarom leuk om naar te kijken, aan te voelen, leuk om in je mond te stoppen en mee te rammelen. Emmi speelt er vaak mee, zo vaak dat ik bij Kruidvat een vergelijkbare slinger heb gekocht. Eentje voor in de maxi-cosi en kinderwagen en eentje voor thuis aan de Tripp Trapp.
  • Skinny Capri Jeans. Met dit weer weet ik niet zo goed wat ik Aukje aan moet trekken, maar met deze capri jeans zit ik altijd goed. Geen lange broek en ook niet kort, gewoon ideaal met dit weer. en lekker stretchy dus ze kan er goed in spelen! 
  • Shaping Skinny Regular Jeans. Omdat ik nog steeds niet in mijn broeken van voor de zwangerschap pas, besloot ik om één broek te gaan kopen. Het werd dus deze broek van H&M en wat zit hij fijn! Doordat het geen heupmodel is maar de broek gewoon in mijn taille zit, camoufleert hij mijn buikje een beetje en hoef je niet bang te zijn voor een bouwvakkersdecolleté als je bukt. Win-win!

Heb jij ook een favoriete product dat je graag wilt delen? Ik hoor het graag!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.