Mijn favoriete babyproducten

favoriete babyproductenZodra je zwanger bent vliegen de uitzetlijsten om je oren. De helft van de spullen heb je niet nodig en weer andere dingen, die in mijn ogen, onmisbaar zijn staan er niet op. Daarom vandaag mijn lijstje met favoriete babyproducten…

  • Draagdoek/draagzak. Als je mij volgt dan weet je dat ik echt niet meer zonder kan. De draagdoek vind ik fijn voor thuis en de draagzak is fijn voor onderweg. Echt, ik weet niet wat ik zonder deze twee had gemoeten!
  • Wagenspanner voor aan de maxi cosi. Sinds kort vindt Emmi het geweldig om naar dingen te kijken. En hoewel ze de maxi cosi vreselijk vindt, wil ze tegenwoordig de eerste tien minuten nog wel stil naar haar speeltjes liggen te kijken. Zijn toch weer tien fijne, stille minuten 
  • Co-sleeper. Oh wat hou ik van de co-sleeper. Ik hoor Emmi al op tijd als ze honger heeft en zo wordt er dus niemand anders in huis wakker. En ik hoef mijn bed niet uit, schuif haar zo naar mij toe om te voeden, ideaal. 
  • Koeka deken. Deze won ik een tijdje terug bij Tamara en wat is hij fijn! Zo lekker zacht. Ik gebruik hem elke dag en als hij in de was moet dan baal ik dat er een dag zo’n oude en stugge deken van Aukje op moet.
  • Xl hydrofiel doeken. En dan vooral die van Kruidvat. Ik heb inmiddels een hele stapel want heb een soort verslaving ontwikkeld voor deze dingen, maar je kan ze ook werkelijk overal voor gebruiken. Ik heb er altijd wel eentje bij me als ik de deur uitga en gebruik ze dagelijks voor zowel Aukje als Emmi.
  • Kokosolie. Toen Emmi net geboren was had ze een hele droge huid. Ik deed daarom kokosolie in haar badje. Ze kreeg er een heerlijk zachte huid van en rook daarna lekker naar kokos. Ik doe het nu niet meer bij elk badje, maar nog wel regelmatig. Super fijn.
  • Luierzakjes. Toen Aukje nog luiers droeg hadden we een luieremmer. Maar op een gegeven moment was ik dat ding beu, want de geur kwam er toch doorheen. Sindsdien liggen er zowel boven als beneden luierzakjes waar de luiers meteen na het verschonen in gaan. Scheelt echt enorm in de geur, erg fijn!
  • Rompers met spaghettibandjes. Nu in de zomer kan het ook maar wat zijn deze rompers fijn. Makkelijk met aantrekken want het gat voor het hoofd is lekker groot en als er weer eens een spuitluier is doorgelekt dan kan je deze rompers ook makkelijk naar beneden uittrekken. Toch fijn dat je niet bang hoeft te zijn dat je dan per ongeluk iets aan haar hoofdje afveegt…

Wat zijn of waren jouw favoriete babyproducten?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.