Our favorites #3

Het is alweer een maand geleden dat ik een aantal van onze favorieten heb gedeeld. Tijd dus voor een update! Met vandaag onder andere een nieuw favoriet kledingstuk, Aukjes favoriete boek en een winterse favoriet voor Emmi…

  • Sinds mijn groene shoplog van een paar weken geleden, ben ik helemaal verliefd op mijn groene lange vest. Ik had hem nog niet in mijn shoplog vernoemd omdat hij op dat moment helaas was uitverkocht. Gelukkig ging ik een paar dagen later terug naar Miss Etam en ik had geluk, hij was weer op voorraad. Sindsdien ben ik zo fan dat ik het vest ook nog in het grijs en blauw heb gekocht. Oeps… 😉
  • Nog een favoriet van mij op dit moment is Hoemoes.  Ik ontdekte dit pas een paar weken geleden door een aantal collega’s en ik ben fan! Wat is dit ontzettend lekker zeg. Lekker op een cracker, met komkommer, ei of tomaat. Of als dip voor bij mijn snackwortels, lekker én gezond!
  • Elke avond voor het slapen gaan lezen we een verhaaltje voor aan Aukje. Maar op het moment worden er geen verhaaltjes voorgelezen, ze is namelijk helemaal in de ban van het boek “Het Cijferwinkeltje“. Elke avond speuren we het boek af op zoek naar cijfers. Gisteren was bijvoorbeeld de 2 aan de beurt. Ze vindt het geweldig en leert zo ondertussen de cijfers, ideaal!
  • Ondanks dat het dit weekend weer warmer wordt, was het vorige week toch echt wel fris buiten. En omdat de oude kinderwagen inclusief voetenzak bij mijn ouders staat, mocht ik van mezelf een nieuwe voetenzak kopen 😉 Het werd deze prachtige, zachte en warme voetenzak van Koeka. Ik heb voor de grijze kleur gekozen omdat ik deze mooi bij de kinderwagen vond staan. En zo te zien is Emmi er ook blij mee!
  • Vorige maand schreef ik nog dat Aukje helemaal weg was van Dirk Scheele, maar inmiddels hoor ik alleen nog maar Kinderen voor Kinderen. We hebben laatst de nieuwste cd gekocht (leuke tip voor Sinterklaas trouwens) en we hebben hem al helemaal grijs gedraaid. Zelfs ik kan alles meezingen haha. Ze vindt het trouwens ook geweldig om de bijbehorende clips op YouTube te bekijken.

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.