My Little Pony: The Movie

Pinkie Pie en Rainbow Dash, al twee dagen heeft Aukje het nergens anders meer over. Afgelopen zondag mochten wij namelijk naar de voorpremière van My Little Pony The Movie en wat was het leuk! Zeker een aanrader voor in de herfstvakantie volgende week…

De dag begon al feestelijk voor Aukje, we gingen namelijk met de trein naar Eindhoven. De hele treinreis, wel zeven hele minuten, heeft Aukje naar buiten gekeken op zoek naar schapen, koeien en paarden. Toen we in Eindhoven aankwamen wandelden we snel naar de bioscoop en al van verre zagen we een prachtige gekleurde ballonnenboog staan.

“Mama, kijk!” Aukje trok nog net wat harder aan mijn hand. Het kon niet missen, we waren bij de voorpremière van My Little Pony. Binnen stonden twee prachtige grote pony’s waarmee we op de foto mochten en al snel konden we doorlopen naar boven, waar nog veel meer leuks te doen was.

We mochten als echte vips naar binnen over een My Little Pony loper en alle kindjes kregen prachtige glitterschmink en vrolijke gekleurde pony oortjes. Natuurlijk werd er ook even een foto gemaakt, samen met Fay en Lola van blogvriendinnetjes Nicole en Janske en na de foto zagen we ook al snel lieve Geertje en haar gezin. Gezellig!De meiden liepen meteen naar de knutseltafels en mochten een mooie armband maken. Ook lagen er allemaal kleurplaten, dus we namen er een van Pinkie Pie mee naar huis. Even nog naar het toilet en toen ging de zaal open. Werkelijk overal was aan gedacht, de kindjes kregen een grote bak popcorn met nog wat extra snoep en een pakje drinken. Wat een feest!

En toen begon de film. Een vrolijk en kleurrijk begin, zoals we gewend zijn van My Little Pony. Al snel werd het toch ineens wel erg spannend! Ik keek snel naar Aukje maar ze leek het niet eng te vinden, gelukkig maar. In de film gaan de zes pony’s en hun kleine drakenvriendje op zoek naar hulp om hun land Equestria te redden. Onderweg beleven ze allerlei spannende avonturen. De film duurt 99 minuten en is aan te raden vanaf 6 jaar. Aukje is bijna 4 en vond film ook erg leuk, maar ik snap de leeftijdsgrens wel want er zaten dus best wel een paar spannende stukjes in. Gelukkig zaten er ook veel grappige stukjes in, voor zowel de kinderen als de ouders. En stiekem moet ik toegeven dat ik na het kijken van de film,  zelf een beetje fan ben geworden van Pinkie Pie…

Toen de film was afgelopen werden de meiden ook nog eens verwend met een heuse goodiebag; een prachtige roze tas vol met leuke My Little Pony spulletjes! Wat een verwennerij! Vanaf morgen draait My Little Pony The Movie in de meeste bioscopen, dus mocht je nog een leuke uittip zoeken voor in de herfstvakantie, dan is deze film zeker een aanrader!

Bedankt Hasbro, Intertoys en ThePrFactory voor deze gezellige ochtend! We hebben genoten!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.