Aukjes diary #11: Alles door elkaar…

Op deze mooie zondag heb ik weer een volle diary klaarstaan. Met vooral heel veel foto’s van Aukje hihi. Alleen zijn alle foto’s door een foutje door elkaar geraakt dus het is deze week een beetje anders dan anders…

Moppie helemaal trots op haar paarse prinses. Zo simpel maar zo leuk!Aukje wil de laatste tijd erg graag schrijven. Ze zet dan streepjes en bedenkt welke namen dat dan allemaal moeten voorstellen. Zo grappig!Samen chillen op de bank met een peertje. Heerlijk!Even een puzzel maken tussendoor.En samen met oma en baby een spelletje spelen. Woezel en Pip spelen tikkertje.

Baby had geluk deze week, want ze mocht ook meehelpen met schilderen 🙂

Als het mooier weer is dan wordt er weer lekker buiten gespeeld. En dat is dan weer een goede reden om ’s avonds lekker uitgebreid in bad te gaan.

Deze Electro pen is ook favoriet op het moment. En dat vind ik dan weer fijn, want dat kunnen we lekker samen vanaf de bank doen. Toch een rust momentje voor mij en toch fijn samen met Aukje.Omdat er zoveel mensen zijn die zich zo verwonderen over mijn (schijnbaar) enorme buik, lekker nog een buikfoto. En nee het zijn er geen twee…Liefde voor deze salade! Zo lekker! We gingen maandag lekker met z’n drietjes lunchen in de stad, zo gezellig!

En als toetje mocht Aukje haar eigen ijsje maken bij de Mac Donalds. Zo leuk!En in het kader van “ik kan het zelf” een heerlijke zelfgesmeerde boterham met stroop.Donderdag was het eindelijk mooi weer na dagen van regen dus Aukje ging lekker het bos in met opa en oma.

En vrijdag trok ik mijn huispakkie aan, reed ik naar Eindhoven, maakte ik weer een liftselfie in diezelfde viezige lift als je gisteren op Instagram voorbij hebt zien komen 😉

Om vervolgens heerlijk te genieten van een voetbehandeling samen met mijn zus en moeder. Heerlijk!Zaterdag deden we even alsof Aukje de terrastafels van een nieuwe laklaag voorzag. Die foto gebruiken we deze week op de Facebook pagina van de Hoeve…

En natuurlijk mocht ze ook nog even lekker spelen!

En toen zat mijn eerste verlofweek er alweer op! Dat gaat snel zeg! Komende week gaan we lekker op kraamvisite bij vrienden (jeej!), brengen we een bezoekje aan de tandarts, heb ik een afspraak bij mijn nagelstyliste en bij de verloskundige en een date met mede zwangere vriendin Suzan. En verder lekker relaxen, want dat hoort in je verlof toch? 😉  Fijne week weer!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.