Our diary #28

Afgelopen week begon vrij rustig, maar eindigde toch weer drukker dan verwacht. En daardoor heb ik dus ook weer niet zoveel foto’s gemaakt helaas…

Maandag wilde Aukje knutselen. Met de onderkant van een plastic colaflesje stempelden we roze bloemen op een vel. In het midden een geel puntje, groene steel eronder en klaar! Aukje besloot dat de tekening voor haar vriendin Iris was, voor haar verjaardag vandaag. Lieve Iris, gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk heb je een hele gezellige dag!Deze blije gup mocht even mee boodschappen doen.Dinsdag knutselden we dit leuke spookje. Super makkelijk on te maken en een leuk resultaat!Aukje wilde graag even haar pet bij Emmi opzetten haha.Toen ik woensdagavond zelf naar bed ging, trof ik Aukje zo aan. Gek ding!Donderdag ging ik weer werken en Aukje kleurde ondertussen deze enorme kleurplaat bij opa en oma.En kleuren is natuurlijk heel vermoeiend!Heerlijk kind!Ondertussen had ik op school Engelse les. Omdat we sinds dit jaar Engels geven vanaf groep 1, moeten de leerkrachten ook even worden bijgespijkerd. En dat was nog best pittig!Vrijdag ging ik weer werken en toen ik naar huis ging liet ik de klas zo achter  even een weekje vakantie! Al kom ik volgende week wel nog één of twee keer terug, maar goed…Zaterdag had ik al vroeg een afspraak, speelde Aukje nog even bij oma en was ze lekker veel buiten.

Komende week is het vakantie, maar die zit alweer veel te vol! Morgen ben ik jarig en heb ik nog een afspraak voor mijn blog, verder ga ik dus nog twee keer naar school, een high tea met familie, een etentje bij mijn zus en ik heb nog een flinke to do lijst om thuis af te werken. Oh ja en zondag niet ik weer thuis werken. Genoeg op de planning dus weer. Fijne week!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.