Our diary #30

Wat een week weer zeg. Hij zat weer propvol en tussendoor heb ik mijn best gedaan om nog wat foto’s te maken… De meisjes gingen logeren, Aukje ging naar school en we gingen aan de knutsel…

Zondag moest ik werken op de Hoeve en dus waren de meisjes bij mijn ouders. Hier waren Aukje en opa lekker samen aan het kleuren.Haha en ondanks dat het lekker weer was, waaide het wel fris op Emmi haar kale hoofdje. Aukjes pet loste dat op. 🙂 Maandag ging Aukje voor de eerste keer wennen op de basisschool. Wat een dingetje was dat zeg!En ondertussen kochten Emmi en ik alvast wat december cadeautjes…Maikel deed weer eens een dutje…En de speelschuur werd weer even bijgewerkt. Alles gepoetst, wat versleten onderdelen vervangen en ook werden alle ballen gewassen.Aukje voerde even de eindcontrole uit.Dinsdag ging Aukje weer naar school en deden Emmi en ik een boodschap.Zucht….Daarna gingen we even naar Intratuin. Zo leuk rond deze tijd!Aukje luisterde aandachtig naar de beer.Woensdags kregen we in de ochtend nog een verlaat kraambezoekje en daarna gingen Aukje en ik verder aan ons Halloween project wat niet helemaal ging zoals gepland… Donderdag ging ik werken en ’s avonds spraken we af met ons Pabo clubje. Mijn opa met Emmi. Zo lief!Aukje speelde een potje schaak 😉En ze knuffelde met de lieve Etos beer.Emmi kan al steeds beter zitten. Erg handig!En Emmi ontdekte dat een rieten stoel best een leuk instrument is. Vrijdag was weer een werkdag en het was zo druk dat ik erg laat thuis was. Zaterdag wilde ik daarom lekker rustig aan opstarten. Toen ik even later de was aan het ophangen was, ontdekte Aukje haar verjaardagscadeautje haha. Oeps! Ik gooide er snel een deken overheen, dus gelukkig heeft ze volgens mij nog niet gezien wat ze echt krijgt. En gelukkig waren de december cadeautjes beter verstopt haha.

Komende week is alweer zo druk. Ik moet een nieuwe identiteitskaart aanvragen voor Emmi en voor mezelf, we hebben een afspraak op Aukjes nieuwe basisschool, twee wendagen, 10-minutengesprekken op het kinderdagverblijf, en nog veel meer afspraken. Druk druk dus. Hopelijk zit het weer vandaag ook mee, want dan gaan we nog even naar de dierentuin.

Fijne week weer!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.